Itt a nyári szünet, és fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Az egyik szaktanárommal érdekes a kapcsolatom, szerintetek ez már átlépi a normális tanár-diák viszonyt?
Most fejeztem be a 10. osztályt, tehát még két évig fog tanítani. Bár sosem kaptam jobb jegyet, mint amit érdemlek, azért velem máshogyan viselkedik, mivel tudja, hogy nekem ő nem közömbös.
Van barátnője, kb. egy éve, szóval én sosem mennék bele semmibe, meg tudom, hogy ő is csak húzza az agyam.
Kacsingat, próbál zavarba hozni, olykor pedig komoly témákról is beszélgetünk. Ez már a többieknek is feltűnt, és az egyik osztálytársam szólt, hogy az egyik lány szólni akar az ofőnknek, hogy velem kivételezik. Szerintetek neki lehet ebből problémája, ha tényleg szólnak a „felsőbb vezetésnek”? Mert az ofőm nem áll meg az igazgatóig, és nem akarok neki rosszat, mert nekem ő igenis több egy tanárnál, még ha nem is lenne szabad ennek így lenni…
Egyébként ő 30 éves.
16/L
Ti komolyan ennyire befásultak vagytok? :D
Nincs ezzel az egésszel semmi probléma, a kérdező nem jól leplezte az érzéseit, a tanár úr meg egy kicsit húzza az agyát. Na és? Ez nem nagy ügy.:D
Én is így voltam anno középsuliban a tesitanárommal, mai napig összemosolygunk, ha találkozunk.:)
Teljesen normális dolog, hogy egy 16 éves lánynak megtetszik egy 30-as pasi, és igen, az esetek többségében erre a pasira a suliban találnak rá. Főleg, hogy a hét nagy részét ott töltik.
A tanára nem élt vissza a pozíciójával (legalabb is a kérdező azt írta nem), kicsit legyezi a férfiúi hiúságát, de ennyi.:)
Valószínű, hogy a kérdező az esete volna, ha kicsit idősebb lenne. És márpedig miért ne gondolhatná azt a tanár, hogyha ez a lány mondjuk ha 5 évvel idősebb lenne, akkor lehetne ez-az?!
A tanár is emberből van, ezzel egészen addig nincs semmi baj, ameddig gondolati szinten marad, és a diáklány sem csinál hülyeséget.
Ez az egész nem összekeverendő azzal, amikor egy 8-9 éves kislányra gondol máskápp egy felnőtt férfi. Egy 16 éves lány már majdnem felnőtt.
Én is normális életet élek attól, hogy 16 évesen beleestem a 29 éves tesitanáromba, nem lettem lelkibeteg felnőtt, és mindig is boldogan gondolok vissza arra az időszakra.:)
22/L
#23, szívemből szóltál!! :)
#24, tekintettel, hogy a tanárom, aki 13-14 évvel idősebb tőlem, és még barátnője is van, nem sok esély van a "barkácsolásra".:D
Meg nem is tennék olyat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!