Itt a nyári szünet, és fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Az egyik szaktanárommal érdekes a kapcsolatom, szerintetek ez már átlépi a normális tanár-diák viszonyt?
Most fejeztem be a 10. osztályt, tehát még két évig fog tanítani. Bár sosem kaptam jobb jegyet, mint amit érdemlek, azért velem máshogyan viselkedik, mivel tudja, hogy nekem ő nem közömbös.
Van barátnője, kb. egy éve, szóval én sosem mennék bele semmibe, meg tudom, hogy ő is csak húzza az agyam.
Kacsingat, próbál zavarba hozni, olykor pedig komoly témákról is beszélgetünk. Ez már a többieknek is feltűnt, és az egyik osztálytársam szólt, hogy az egyik lány szólni akar az ofőnknek, hogy velem kivételezik. Szerintetek neki lehet ebből problémája, ha tényleg szólnak a „felsőbb vezetésnek”? Mert az ofőm nem áll meg az igazgatóig, és nem akarok neki rosszat, mert nekem ő igenis több egy tanárnál, még ha nem is lenne szabad ennek így lenni…
Egyébként ő 30 éves.
16/L
?
Ha tudnád én micsoda kitüntetést kaptam a sulitól,pedig nem is én voltam..
Mi van? :D
Amúgy én csak azt akartam kérdezni, hogy normális dolog-e ez.:)
Nem dugtunk mi, meg nem is fogunk, kb. akkor kellene így reagálnotok...
Ettől még nem pedofil, mivel betöltötte már a 14. életévét.
Amúgy kirúghatják, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!