Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Itt a nyári szünet, és fontos...

Itt a nyári szünet, és fontos kérdéssel fordulok hozzátok. Az egyik szaktanárommal érdekes a kapcsolatom, szerintetek ez már átlépi a normális tanár-diák viszonyt?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be a 10. osztályt, tehát még két évig fog tanítani. Bár sosem kaptam jobb jegyet, mint amit érdemlek, azért velem máshogyan viselkedik, mivel tudja, hogy nekem ő nem közömbös.

Van barátnője, kb. egy éve, szóval én sosem mennék bele semmibe, meg tudom, hogy ő is csak húzza az agyam.

Kacsingat, próbál zavarba hozni, olykor pedig komoly témákról is beszélgetünk. Ez már a többieknek is feltűnt, és az egyik osztálytársam szólt, hogy az egyik lány szólni akar az ofőnknek, hogy velem kivételezik. Szerintetek neki lehet ebből problémája, ha tényleg szólnak a „felsőbb vezetésnek”? Mert az ofőm nem áll meg az igazgatóig, és nem akarok neki rosszat, mert nekem ő igenis több egy tanárnál, még ha nem is lenne szabad ennek így lenni…

Egyébként ő 30 éves.

16/L

2016. jún. 17. 16:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Hulye vagy :D

Azt irod nem szeret, de huzza az agyad es szerinted ez igy rendben van es titkolni akarod a semmit. Persze azert kiirod ide gyikre, hogy mindenki sajnaljon es nagysasszonynak tartson :")))))))

2016. jún. 17. 17:21
 12/25 A kérdező kommentje:

Nagysasszonynak 16 évesen? Ugyan már...;)

Nincs köztünk semmi, inkább barátsághoz tudnám hasonlítani, a fiú barátaim is szokták húzni az agyam "flörtöléssel", bár én ezeket a dolgokat még annak sem nevezném.:D

Csak ugye a barátság sem megengedett a köztünk lévő hiearchia miatt, pláne h még 1-2 osztálytársam félre is érti a kapcsolatunkat.:)

2016. jún. 17. 17:26
 13/25 anonim ***** válasza:

Maris viszakozol...

Semmi baj:))))))

2016. jún. 17. 17:52
 14/25 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod! :)
2016. jún. 17. 18:15
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

"pedofília = gyerekszeretet. Ha szerinted egy 16 éves lány már egy felnőtt, érett nő, akkor tényleg nem az."

Tévedsz. A pedofil a nemi érés előtti, gyermeki testre izgul. Egy 16 éves lány, ha még nem is felnőtt nő, semmiképpen sem az a típus, amire egy pedofil izgul, van cicije, szélesedik a csípője, még ha későn érő, akkor sem néz ki úgy, mint egy 8 éves. Akinek a gyerekes alakjára gerjednek a pedók.

2016. jún. 17. 18:51
 16/25 anonim ***** válasza:
16%

Nem fogok vitatkozni hozzá nem értő emberekkel. Pedofil görög szóból származik, ami azt jelenti amit írtam. Több csoportra osztják.

Attól még hogy manapság a hozzá nem értő emberek a 8 éves gyerekekhez társítják őket, attól még nem azt jelenti.

Érdemes utánanézned a szótárban, én most bemásolom neked a Cambridge szerint mi is az.

"someone who is sexually interested in children"

és most hogy tudjad mi az a children aminek az egyesszáma ugye child ha nem tudnád:

"a boy or girl from the time of birth until he or she is an adult, or a son or daughter of any age"

Innentől elég triviális a dolog. Ebbe nem is nagyon lehet belekötni, hiszen egy szótárral elég nehéz vitatkozni :)

És most jöhetnél a wikipedia-s cikkel amit egy random ember szerkeszt, de én inkább rád hagyom... Többre már nem fogok válaszolni, leállítom a követést erről a témáról.

2016. jún. 17. 19:24
 17/25 A kérdező kommentje:
Micsoda vitát generáltam egy egyszerű kérdéssel válaszoló és válaszoló között.:DDD
2016. jún. 17. 19:27
 18/25 A kérdező kommentje:
#15, amúgy sajnos nincs cicim.:((
2016. jún. 17. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:

És miből gondolod, hogy flörtölget veled? Nem csak szimplán kedves akar lenni, és te félreérted?

És azt sem értem, hogy ha már nyári szünet van, akkor miért foglalkozol ezzel, és miért akarnál szólni az osztályfőnöknek? Ha komollyá válna a dolog esetleg, akkor szólhatsz (pl. ha konkrétan bepróbálkozna).

2016. jún. 18. 01:00
 20/25 A kérdező kommentje:

#19, nem én kezdtem írni, hogy flörtölget velem, ezt az egyik válaszoló írta, arra reagáltam.

És nem én akarok szólni az ofőmnek, hanem az egyik osztálytársnőm.

2016. jún. 18. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!