Valaki tud segíteni? Tanács, saját tapasztalatbol vagy szivatás esetleg .
Figyelt kérdés
Van 1 csaj az osztalyomban akivel gyűlöljuk egymást ..az egesz éveket tonkretette..pl. úgy h az összes baratomnak teletomi a fejuket minden szarral ...szereztem pár új barátot idén de ez neki nem tetszett és elszedte őket tőlem pedig ezelőtt nem is beszélt velük csak miután látta h joba vannak velem ...egyfolytban nyomul a legjobb baratnom re aki sajnos enged neki...egyfolytaban próbálkozik keresztbe tenni ...mindig féltékennye akár tenni h o kivel beszél / van ..mindig szebb akak lenni nálam ...irogat a barataimnak hivogatja oket...más osztalybol megutaltak miatta mert minden hulyeseget mondott neki...es a lényeg h visszaakarom ezt adni neki . Tudom h csak 3 nap maradt az iskolából de szeretném ha legyen egy "szép " emléke rolam ..ötletek ? Tanács ?2016. jún. 11. 09:40
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 15 évesek vagyunk
2016. jún. 11. 09:43
2/5 Főmufti válasza:
szerintem csempéssz valami kemény hashajtót a kajájába. akkor még nem kell tudnia hogy te voltál, iskola után utólag elmondhatod neki. az a baj ha a barátaid nem veszik észre az ármánykodását de te valami feltűnőt csinálsz úgy hogy tudják hogy te voltál, még téged fognak boszorkánynak nézni.
3/5 A kérdező kommentje:
2 nap múlva lész ilyen bankett felé ez ott terveztem h megszivatom valahogy ..nem rossz ötlet a hashajtó :D
2016. jún. 11. 12:11
4/5 anonim válasza:
Ez annyira gyerekes. A legjobb módszer egyébként tudod mi? Ha leszarod az egészet és nem foglalkozol vele. Megfőhet a görcstől, ha nem foglalkozol vele, hogy mit csinál nem tud ártani. Menj tőle minél messzebb és felejtsd el hogy létezik. Legyen szubjektív valóságod és töröld ki belőle az ilyen felesleges személyeket.
5/5 Főmufti válasza:
sokan ha észreveszik hogy nem reagál a cseszegetett alany, kihívásnak veszik ès keresik a feszültséget. nem rossz ötlet ez, de nem biztos hogy ez a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!