Ha saját tapasztalatból ír valaki egy választ, azt miért kell lepontozni?
Isten hozott a gyakorin :)
Egy idő után megtanulod elengedni a pontozást. Én is igyekszek tényszerűen írni, és hol le, hol felpontozzák ugyanazt a választ hasonló kérdésnél. Van aki csak szimplán szemétségből pontozgat le.
Most már engem nem érdekel, beleállok a vitákba ha kell, akkor is ha tudom hogy népszerűtlen lesz a válaszom. Csoda hogy 70%-os vagyok még.
Ez az oldal egyszerűen ilyen, néha hasznos, néha idegesítően rossz. Próbálj meg együtt élni vele, mert változni nem fog, az biztos. Ha meg akarod őrizni a százalékodat, a következőkkel van némi esélyed:
1. Csak olyan választ írj, amiben 1000%-ig biztos vagy.
2. Gondold meg, mielőtt iróniát vagy finomabb humort alkalmazol, nem mindenki érti.
3. Ha a sokadik válaszoló vagy, nézd meg, hogy a te véleményedhez hasonló válaszok milyen értékelést kaptak. Ha lepontozást, hagyd a fenébe, te is azt fogsz kapni.
4. Kerüld az oldal bizonyos részeit (Politika, Gyerekvállalás, Tini párkapcsolatok, Ezotéria).
5. Fogadd el, hogy bizonyos emberek mindettől függetlenül végigmennek majd a topikon és lepontoznak mindenkit, mert csak (és mert kellenek a pontszámok a toplistához).
6. Ha nagyon segíteni akarsz valakinek, de a topikban nem akarsz kockáztatni, írj neki privát üzenetet.
7. Mély levegő, benntart, elszámol tízig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!