Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ezzel a lánnyal?

Mit tegyek ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Egy lány osztálytársam nem akar velem kibékülni,pedig nem tettem semmit,sőt ő beszélt ki engem másoknak,és még ő van megsértődve,hogy tudnám szóra bírni? ha facebookon se válaszol?

kényszeríthetem?

2016. jún. 7. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd?
2016. jún. 7. 20:05
 2/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem hagyhatom,amíg nem magyarázza el
2016. jún. 7. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
A gonoszság attól gonoszság, hogy semmi értelme. Én is volt, hogy évekig gondolkoztam azon, hogy valaki miért tett velem valami nagyon gonoszat. Próbáltam gondolkozni, hogy én hol rontottam el. De tudod mit? Sehol nem rontottuk el, és az igazán gonosz tettekre nincs magyarázat. Ezzel is megpróbál kínozni, de te ne hagyd magad. Engedd el az egészet! Csak ezt teheted, ha nem akarsz tovább szenvedni az egész miatt. Találj valamit, amivel lekötöd magad és elterelődnek a gondolataid!
2016. jún. 7. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Gerinctelen p***a ,már nem azért, de tudom milyen, amikor ezért megríkatnak. Nincs jobb dolga, ennyire unalmas az élete? :)
2016. jún. 7. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Verd meg
2016. jún. 7. 23:03
 6/8 A kérdező kommentje:
nem ütnék meg nőt,semmi pénzért
2016. jún. 7. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor rúgd
2016. jún. 8. 19:45
 8/8 anonim válasza:

Az nem lehet, hogy valamelyik barátjától/barátnőjétől hallott rólad valamit, amivel nagyon megbántottad?

Ez azért lenne ésszerű, mert a lányok nem nagyon mondják el a fiúknak a magyarázatot a dolgokra.

Valami kamuzást hallhatott, és azért nem válaszol és nem beszél veled csak a hátad mögött,mert annyira megbántódott vele.

Talán :))

2016. jún. 8. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!