Lányok. Egyedül én nem jövök ki a többi lánnyal vagy van más is ezzel? (L21)
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 20:43
3/10 anonim válasza:
én sem nagyon jövök ki más lányokkal. Úgy elvagyunk, de inkább fiúkkal megyek el erre arra és barátkozom velük. Nem vagyok fiús természetű pedig.
4/10 anonim válasza:
Énse. Nem bírom elviselni a hisztit, picsogást, oknéküli sírást :D
6/10 A kérdező kommentje:
Már azt hittem ,hogy velem van a baj :)
2015. jan. 4. 21:55
7/10 anonim válasza:
Én szerencsére olyan szakon vagyok, ahol már nincsenek ilyenek, úgyhogy most jól megvagyunk, már amennyire én bárkivel is kijövök.
8/10 anonim válasza:
Érdekelne ,hogy mi a hobbitok? F
9/10 anonim válasza:
Nem lehetsz túl régi, vagy túl rendszeres felhasználó, mert tele van ez az oldal ilyen lányokkal, és ezzel kapcsolatos kérdéseikkel. Szal gyakori jelenség, igen.
10/10 A kérdező kommentje:
Csak egy szimpla kérdést tettem fel az még nem jelenti azt ,hogy nem vagyok itt régóta...kitudja ....;)
2015. jan. 5. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!