Hogyan tudnék járni ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
13/F Hogyan tudnám meghódítani ennek a lánynak a szívét? Tudom hogy még tanulnom kéne és ez nem is fog elmaradni, csak valami megfogott benne és érdekel engem ez a lány :) A probléma az hogy tudom, a mai lányoknál ciki ha egy fiú kissebb mint a barátja mint ő és hát ez a szitu.. Mit tudnék csinálni?2015. jan. 5. 21:12
2/5 A kérdező kommentje:
Annyi mint én:)
2015. jan. 5. 21:18
3/5 anonim válasza:
Akkor végül is nincs gond.
Beszélgess vele, aztán majd alakul minden magától. Erre nem kell rágörcsölni, főleg azért sem, mivel még tök fiatal vagy, ha ez nem jön össze, összejöhet még jó sok másik!! Nem vagy lekésve semmiről, sőt. :)
4/5 anonim válasza:
A te korodban normális, ha a lány magasabb. 1-2 év múlva te leszel magasabb.
5/5 nyuszicsajszi válasza:
Szerintem nem gáz de még egy picit fiatal vagy hozzá... de ez csak az én véleményem ha nagyon akarod a csajszit akk próbálkozz be nála... beszélj vele többet és a legfontosabb: mindig értsed meg és állj mellette (ja és írj neki szépeket) :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!