Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanaroknak nem a teljesitmen...

A tanaroknak nem a teljesitmenyt kene osztalyoznia?

Figyelt kérdés
Szoval angolbol eleg jonak szamitok a suliban ha valaki valamit nem tud, egybol hozzam fordul, van hogy a tanar is. Azt tudni kell hogy egy lusta ember vagyok, igy egesz angol oran alszok, azzal az uruggyel hogy amiket tanulnak az oszt tarsaim azt en mar 1-2 eve tudom, es ez tenyleg igy van, a dolgozataim mind otosek, harom db negyesem van a minimum 10 db otos mellett, es a tanarno meg azzal fenyeget hogy nem adja meg az otost.Az oszt tarsaimnak nincs bajuk azzal hogy alszok angol oran, sot nevetgelni szoktak rajtam amikor valaki megijeszt es felebredek.Nem zavarom az orat, nem beszelgetek,nem hiszem azt hogy barmit megtehetek, a tanarno megis pikkel ram.Nem ertem hogy miert akarja hogy figyeljek.Ebben az evben kb semmi ujat nem tanultam. Hasonlo szinten vagyok angolbol mint o es ezt nem tudja elfogadni?Vannak olyanok hogy hibasan ad le pl egy anyagot es amikor szolok neki akkor csak annyit mond hogy o tanar o jobban tudja, amikor en 3-4 kulonbozo konyvbol is olvastam az adott anyagrol az elmult 1,5 evben es mindegyikben ugy volt a helyes ahogy en mondtam.Miert van ekkora egoja?Az oke hogy tanar, de nem pont "peldakep" szerepet kene jatszania? Tanitasban teny hogy jobb mert en nem tudok tanitani, de angolbol beszedben es irasban is hasonlo szinten vagyok mint o es nem tanulok semmi ujat az orain. Miert pikkel ram?
2016. jún. 7. 08:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos ilyen a világ.

A tanárok azt hiszik elértek valamit, és hogy többet érnek a diáknál, pedig ez rohadtul nem így van.

Csupán annyiban értek el többet, hogy volt türelmük végigjárni egy főiskolát/egyetemet és bemagolni a sok baromságot, hogy aztán "tanítás" címke alatt lediktálja a diákoknak teljesen feleslegesen, hiszen ugyan ott lennénk ha átküldenék e-mailben a tananyagot, a nehezebb reál tantárgyakat pl. matek, fizika, kémia stb, vagy azokat a tananyagokat amik magyarázást igényelnek pedig videó formájában...

Pontosan ugyan az lenne az eredménye, csupán nem sz*pnánk napi 8 órában a kommunizmusban felnőtt tanárok diktatúrája alatt.

De semmi gond, ahogy fejlődik a civilizáció úgyis változni fog ez, kb. pár generáció múlva teljesen elfog tűnni a tanári szakma, pont úgy ahogy pl. a bolti eladó is, hiszen ezek teljesen felesleges foglalkozások.

Ezek a kommunizmusban felnőtt tanárok, akik azt hiszik többet érnek nálam csak mert bemagolták a tananyagot, és megkövetelik a tiszteletet csak mert idősebbek úgyis eltűnnek majd.

2016. jún. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!