Milyen ember az, aki azt hangoztatja, hogy ő bármilyen tevékenységben átlag feletti teljesítményt tudna hozni?
Mert ha adottságai nem is kiválóak, de a tanulási képessége és a szorgalma igen, és ezért akármibe kezd, ott idővel ki fog tűnni a tömegből?
Számomra nagyon idegbetegnek tünnek ezek az emberek, vagy én látom rosszul és ők a jó emberek? Mert hát az élet is igazolja őket, mert már nagyon fiatalon milliós havi bevételeik vannak...
Ha nem csak hangoztatja hanem tényleg dolgozik a dolgokon akkor ezek a sikeres emberek. Okosnak, ügyesnek és tehetségesnek nem születni kell hanem meg kell érte dolgozni. Sokaknak ez nem megy.
Ha csak mondja akkor meg nem kell vele foglalkozni. Ilyenkor sokkal inkább magát győzködi.
oké, hogy sikeres, de számomra gyomorforgató jelenségek.
mézes-mázos viselkedést tanúsítanak akik felé ezt akarják mutatni, de ugyanakkor meg kegyetlenkedéssel operálnak, ha az szükséges.
Nettó manipuláció az egész ember
ja velem találkozott kétszer az illető, aztán 3. személyeknek mindenféle ócsárolásokkal dobálózik rólam
de gondolom a sikeres embereknek ez belefér.
Én végül is ilyen vagyok. Ismerek még 1-2 ilyet, mi furcsák vagyunk, igen.
Az élet majd igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!