Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Annyira zavar, hogy a nevem...

Annyira zavar, hogy a nevem miatt szekálnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az osztálytársaim mindig beszólnak, mert Mózesnek hívnak. Tudom hogy gyerekesen hangzik, de folyamatosan kiröhögnek miatta :/

(14 éves fiú vagyok)

2016. máj. 29. 12:28
1 2 3
 21/25 Inessential ***** válasza:
Az enyémnek sincs becézése, de az enyém egy átlagos név.
2016. jún. 3. 09:54
 22/25 anonim válasza:
Egy időben engem is rengeteget szekáltak , sokszor fel is húztam magam miatta. Azért teszik , mert más szórakozásuk és örömük nincs az életben , neked pedig azt tudom mondani , hogy nevess rajtuk (hogy csak ez jutott nekik)
2016. jún. 20. 18:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Egy régi ismerős lánya arabhoz ment férjhez, de elváltak és hazahozta a kislányát. Aisah a kislány neve, folyamatosan csúfolják a többiek, pedig csak 8 évesek.
2016. jún. 23. 10:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez a felnőtteket minősíti. Hidd el, egy gyerek sem úgy születik, hogy tudja, hogy az Aishát csúfolni kell a neve miatt, az Anettet meg nem. Az, hogy egyértelmű arabellenes rasszizmus, abból is látszik, hogy egy ismerősöm kislányát csak addig szidták, amíg nem mondta meg nekik, hogy nem az arab Aisha a neve, hanem az ősmagyar (?) eredetű Ajsa.
2016. jún. 23. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen 8 évesek azt sem tudják mi az az arab. Ajsa, te jó ég.
2016. jún. 23. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!