Annyira zavar, hogy a nevem miatt szekálnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az osztálytársaim mindig beszólnak, mert Mózesnek hívnak. Tudom hogy gyerekesen hangzik, de folyamatosan kiröhögnek miatta :/
(14 éves fiú vagyok)
2016. máj. 29. 12:28
11/25 anonim válasza:
Változtasd modernem nevet, mert ezzel a névvel közép iskolában is szekálni fognak.
12/25 anonim válasza:
Semmi baj nincs a neveddel. Inkább legyél Mózes, mint az ötezredik Bence, mert az tényleg borzalmasan tucat már.
13/25 anonim válasza:
Itt most mindenki nyalja a segged, de ugyanúgy csesztetnének, ahogy tették is másokkal.
14/25 anonim válasza:
Leszögezném: totál értelmetlen valakit a neve miatt szekálni és természetesen hülyék az osztálytársaid.
Viszont: ez ékes példája annak, hogy a hülye szülő hogy ki tud szúrni szerencsétlen gyerekével, ha ilyen szokatlan, fura neveket ad a szeme fényének, csak hogy egyedi legyen.
15/25 anonim válasza:
Mózi. :) Sose adnám a gyerekemnek ezt a nevet, mert pontosan tudom, hogy így kikúrnék vele, mint veled a szüleid. Pedig jófej név. Ne törődj az osztálytársaiddal, mindenkin lehet fogást találni, a gyerekek állandóan húzzák egymás vérét. Majd elmúlik.
16/25 Inessential válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva.
17/25 anonim válasza:
Hány Szintia, Deziré, Zsanett, Kevin, Brendon, Romárió, Rómeó stb. van ebben az országban? Kolompár, Orsós stb. vezetéknévvel. Sokkal furábbak, mint a tied. Ha már pénz nincs, legalább fura név legyen. Az az éheztetett pici is Kiara volt...
18/25 anonim válasza:
13as senki nem nyalja a seggét csak vagyunk olyan felnőttek ,hogy nem fogjuk ezért bántani és olyan nehézbelhinni ,hogy valakiknek tetszik a név .. Nemtudom manapság tényleg adnak olyan neveket a gyerekeknek ,hogy csak nézek, de a Mózes nem ide tartozik .
19/25 anonim válasza:
Csatár,Ronáldó,Cseresznye,Dzsindzser,Napsugár,Lüszi,Havaska, Hugyec na szerintem ezek a gáz kategória nem a Mózes.
20/25 A kérdező kommentje:
Ha már a gázkategóriánál tartunm, szüleim mindig Mózinak hívnak. Ez van ha nincs normális becézése a nevemnek
2016. jún. 2. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!