Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha szekálnak az...

Mit tegyek ha szekálnak az iskolában?

Figyelt kérdés
11-edikes lány vagyok és kilencedik óta piszkálnak mert csúnya az arcom. Egyedül vagyok minden szünetben és nagyon megalázó hogy azok is lenéznek akiket szintén piszkálnak a többiek. Több beírást kaptam már azért merrt rám kentek rongálást neg ilyesmit de a tanár sose hisz nekem hogy nem én voltam
2016. febr. 1. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Holnaptól minden nap vigyél magaddal a suliba egy jókora vascsövet, hátha átértékelik egy kicsit a dolgokat.
2016. febr. 1. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Lődd le őket.
2016. febr. 1. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Emelkedj ki valami olyanba ami miatt felnéznek majd rád és a segítségedet vagy a támogatásodat kérik.
2016. febr. 1. 20:56
 4/12 anonim válasza:
Ne törődj velük. Egyszer biztos találni fogsz egy igazi barátot. Megkérdezhetem, hogy volt-e már igazi barátod? Ha igen, mikor? Egyébként ha csak azért szekálnak, és nem barátkoznak veled, mert nem vagy szép (amúgy csúnya nem lehetsz, valszeg csak te gondolod ezt magadról :) ), akkor egy gyökér banda az egész. Nekik sokkal több problémájuk van, mint neked, ha ilyet csinálnak. Amúgy ne törődj velük, törődj azzal, amit/akit szeretsz, és próbálj nem figyelni a többiekre.
2016. febr. 1. 20:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyszer egy kövér lány hetekig szekált hogy kicsi a mellem és felidegesítettem magam és rákiabáltam hogy "nekem legalább nem lóg a combomig mint neked" és persze osztályfőnökit kaptam
2016. febr. 1. 21:01
 6/12 anonim válasza:
Ezek ellen nehéz tenni, a gyerekek olykor nagyon gonoszak tudnak lenni, és ezen nem sokat lehet segíteni. Minden iskolának van iskolapszichológusa, esetleg beszélj vele a gondjaidról, ő hátha meg tudja változtatni a tanárok nézőpontját, a gyerekek piszkálódásait meg próbáld nem magadra venni. Már csak egy év van az iskolából, ha továbbtanulsz, akkor meglátod, hogy az teljesen más légkör, nem olyan, mint egy középiskola. Mindenki tud barátokat találni. :)
2016. febr. 1. 21:03
 7/12 A kérdező kommentje:
A mi sulinknak nincs pszichológusa. Van barátom akivel szeretjük egymást de sajnos őt is piszkálják és másik suliba jár és próbálok vele nem a gondokról beszélni. Néha annyira dühös vagyok hogy úgy vagyok vele érettségi után ha meglesz a bizim rájuk csapom az ajtót
2016. febr. 1. 21:12
 8/12 anonim válasza:
úgy tudom, hogy egy új szabályozás szerint minden iskolának kell lennie, vagy maximum ilyen kirendelt valaki van néhányszor, érdeklődj az igazgatónál vagy a tanároknál.
2016. febr. 1. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megpróbálnám megbeszélni a szüleimmel, hogy nem válthatnék-e iskolát. Már a kortársak ellenségessége is egy elég nehezen kezelhető probléma, de a leírtak alapján itt még a tanárok is részrehajlóak a te károdra. Sőt, ha bizonyítható, hogy olyanért is kaptál büntetést amit nem követtél el, akkor érdemes lenne jogi útra vinni a dolgot, de legalábbis alaposan meglengetni a lehetőséget a kedves igazgató/vezetőség előtt.
2016. febr. 1. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Én lesz*_*rnám magasról. Ha 11.-ikben is olyan gyerekesek... Hát ne haragudj, de ez akkor made my day.
2016. febr. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!