Akiket szekálnak az iskolában nem görcsölnek rajta?
Amikor általánosba jártam, felsőben folyamatosan szekáltak,4 éven keresztül. Közben voltak barátaim,de eléggé zavart az elején ez a sok szekálás,kellett hozzá 3 év mire le tudtam tojni. Legalábbis azt hittem. Mert 1 rövid megjegyzést tényleg le tudtam tojni,de ha pár percig már rólam volt szó,hogy milyen ciki vagyok,meg milyen csúnya,akkor eléggé megviselt mindig is.
Pedig nem vagyok egoista,de szerintem tök átlagosan nézek ki,nem tudom miért lovagoltak állandóan pont rajtam (nem félreérteni! ). Ráadásul ez is hullámzik,mert vannak pillanatok mikor nagyon csúnyának érzem magam. Miattuk lett egy hatalmas önbizalomhiányom amit próbálok kiküszöbölni,vagy nem törődni vele. Ha bővebben beszélni szeretnél erről,írj nyugodtan priviben,én is majdnem eret vágtam tőlük. :S
Engem 8 éven keresztül piszkáltak(a beszólástól az ütésig minden volt)
Rám azóta is kihatással van a dolog.Nem tudok beilleszkedni,nehezen bízok másokban,mindig azt várom,mikor támad rám valaki és ami a legrosszabb,hogy úgy érzem,hogy semmit nem érdemlek meg,hogy másnak joga van megvédeni magát de nekem nincs..
Pedig már 3 éve egy jó gimibe járok..
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!