Mit tegyek ha szekálnak az iskolában?
Figyelt kérdés
11-edikes lány vagyok és kilencedik óta piszkálnak mert csúnya az arcom. Egyedül vagyok minden szünetben és nagyon megalázó hogy azok is lenéznek akiket szintén piszkálnak a többiek. Több beírást kaptam már azért merrt rám kentek rongálást neg ilyesmit de a tanár sose hisz nekem hogy nem én voltam2016. febr. 1. 20:46
11/12 anonim válasza:
Szekálj vissza. A legtöbb szekáló nehezen viseli a kritikát, ha a másik visszaszól, főleg ha úgy, hogy a többiek nevetnek rajta. Nem szabad idegeskedni, az csak élvezetet okoz a szekálónak. Magyarázkodni sem szabad. Amit visszamondtál a kövér csajnak az teljesen jó, csak nem ordítva. Tehát humor, szúrj vissza, vagy tegyél még rá egy lapáttal.
Pl. Kicsi a melled!
Igen, pedig már két zoknit is belegyűrtem, de holnap majd megprobálkozok a lufival. És mindenki nevet.
Vagy lehet hogy kicsi a mellem, de inkább mint hogy olyan legyek mint egy bálna
Szóval vissza kell adni. És minél poenosabb annál jobb
12/12 anonim válasza:
Nálam is hasonló dolog volt , 8 ikig nagyon jó volt minden , mindenkivel jóba voltam aztán gimi első osztályában ki voltam közösítve, beszólogattak, lökdöstek, rágó a hajba és a többi klasszikus mert kreativitásuk nem volt. Azt mondták sátánista vagyok , nem értem ez hogy jött, attól még hogy a kedvenc színem a fekete volt akkoriban attól mennem vagyok sátánista xd Szóval el akartam menni abból a suliból mert annyira zavart már ez az egész, hogy 4 es tanulóból 2 es lettem , sőt meg is akartak húzni 4ből,nem tudtam figyelni órákon mert leveleket küldtek vagy dobáltak. Aztán ahogy teltek az évek maguktól helyre jöttek a dolgok,lehet már nem mindig fekete volt rajtam:D azt ajánlom, hogy vigyél be sütit kínáld meg őket, próbálj laza lenni és a legfontosabb állj ki magadért!!!Azért piszkálnak mert könnyű megalázni,de ha vissza szólsz akkor megmutatod, hogy nem vagy egy félénk kislány akivel akármikor szórakozhatnak, csak ne fenyegesd őket a tanárral vagy igazgatóval hogy beköpöd őket mert az csak fokozza a dolgot. Nem tudom melyik kommentelő írta, hogy valamiből emelkedj ki, szerintem ez se a legjobb ötlet mert akkor irigyek is lesznek és te leszel a stréber. Remélem tudtam segíteni valamennyire és remélem megoldodik a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!