Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Suliban mindig piszkálnak,...

Suliban mindig piszkálnak, mit tegyek, hogy végre leszálljanak rólam?

Figyelt kérdés
Ahogy megérkezek a suliba már egyből csúnya szavakkal illetnek, megvernek, megaláznak más előtt, megjegyzést tesznek a külsőmre. Szünetekben is folyton csesztetnek. Odáig fajult a dolog, hogy már WC-re sem merek kimenni, mert félek, hogy megint elkapnak. Ebből áll nekik az életük, más basztatásából. Már nagyon elegem van, mit tegyek?

2016. máj. 20. 00:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem leszek népszerű azzal amit mondok, de üsd meg az egyiket. Akkor mikor sokan látják. Ha egy mód van rá, akkor a főkolompost. Bátornak kell lenni hozzá, de meglásd más lesz a vélemény rólad ezután..

Egyébként ilyenkor szívesen rendelkezésre állnék és elbeszélgetnék a sok kis visszamaradott pondroval meg a szuleikkel.

23f

2016. máj. 20. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Ordítozz velük mint egy idegbeteg.

Ezek is csak emberek. Belerúgsz, megcsapod valamelyiket, az annak is fáj. Párszor kiállsz magad mellett, egy hamar békén hagynak.

2016. máj. 20. 14:53
 13/15 anonim válasza:
Na elmesélem az én sztorimat hatha segit valamit:)Én is voltam ilyen helyzetben mikor beszóltak nem mondtam semmit mentem tovább aztán szemelgettem hogy melyiknek is kéne kitaposni a belét kiszemeltem minden aztán suli után mindig figyelgettem mikor magába megy haza meg ilyenek aztán egy nap ment a boltba fele nem látot mert mögötte mentem aztán odamentem beszóltam neki hogy mi van most szólogass be nem mikor bandába vagytok aztán ugyanugy fujta a hulye rizsáját meg ilyenek nem mondtam uttána neki semmit beburitottam eggyet jó kirugtam a lábát azt mikor a földön volt akkor is uttöttem nem birtam annyira jól esett de aztán utána nem basztattak tovább csak volt egy kis feszkó mert beköpött az anjáéknak és azt elmondtam nekik hogy folyton csesztettek meg ilyenek nem sokat segittet de ellilant a dolog utánna ra egy kis időre volt ugy hogy mentem magam hazafele suliból jött a banda azt elvertek de nem szégyeltem mert uttána levadásztam mindet eggyesével de ugy hogy mikor magukba voltak hátukhozmentem esőre a lábába a hajlónál megrugtam utánna nem birt felálni azt uttöttem egy idő után már megunták hogy ha megvernek ugy is visszakapják egyessével
2016. máj. 20. 19:04
 14/15 anonim válasza:
20 éves férfi vagyok, engem is basztattak tavaly csak engem a saját osztálytársaim mert én "metalhead" (rock zenét hallgatok aki nem értené) vagyok és nem olyan zenei stílust szeretek mint ők, egyszer addig fajult hogy elegem lett és mind a 6 szemetet helyben hagytam (mert hát én sem a homlokomra szögezve hordom a kyokushin karate övemet) és erre nem számítottak, sokáig tűrök nem vagyok egy ideges típus de előjött belőlem a "démon" utána többet nem mertek a közelembe se jönni, nemhogy hozzászólni vagy piszkálni, ha kondizni nem is akarsz (ilyen idősen még nem ajánlom) de akkor valami harcművészetre kezd el járni és mutasd meg nekik. Hajrá!
2016. máj. 20. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem általánosban vertek, leköptek, dobáltak, megaláztak. Rettegtem bemenni a suliba. Addig-addig csesztettek, hogy egyszercsak kirédzseltem, hogy ahogyan a mai szlengben mondják, és rájukborítottam a padot. Sokat nem segített, pár napig kuss volt, ennyi. Aztán volt, hogy szétidegeltek, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy az ablakot törtem ki, ahelyett, hogy a gyerek fejét törtem be.

Szóval volt, hogy direkt azért idegesítettek fel, mert élvezték, ha kirédzselek.

Szakközépben már szerencsém volt, jó osztályba sodort a sors, soha senki nem bántott szóval sem, senki senki között nem volt konfliktus, semmi. Egy idő után már élveztem, és vártam, hogy mehessek suliba. Azok az órák felejthetettlenek voltak. Még az unokámnak is fogok mesélni, az tuti. 😀😂

Azt tudom neked tanácsolni, hogy rédzselj Te is ki, birítsd rájuk a padot, törj ki bár üveget, azt akkor (talán) megijednek és békén hagynak. Mondom, ez nálam csak napokig működött.

2016. máj. 27. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!