Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem ciki neki őszintén elmonda...

Nem ciki neki őszintén elmondani, hogy mit gondolok? (egyetem)

Figyelt kérdés
Van egy tanárom, akire óriási mértékben felnézek és iszonyatosan hálás vagyok a sorsnak h találkozhattam volna tanulmányaim során. Nem soká elérkezik az utolso ora, és többet tuti h nem fog tanitani, lehet h nem is nagyon látom már többet.. Nem nagyon szánalmas ha mondok neki pár őszinte szót? Nem akarom h ugy tünjön mintha hízelgés lenne....

2016. máj. 7. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak nem az ÓE-n tanít?

Hasonlóan érzek, de egy neki szánt "kérdőívben" már megtettem többedmagammal.

2016. máj. 7. 01:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, elten :D
2016. máj. 7. 02:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Várd meg még levizsgázol, és nem lesz több tárgyad vele. Ekkor nem fog hízelgésnek tünni, mert semmilyen előnyöd nem lesz tőle.

Vagy Írj neki egy névtelen levelet amit becsúsztatsz az ajtaja alatt

2016. máj. 7. 06:07
 4/4 A kérdező kommentje:

lesz nem soká egy vizsgám, de nem ő lesz a vizsgáztató..viszont személyesen akartam, de vizsgaidőszakban már kb esélytelen összefutni vele...

Hízelgésnek tűnne még vizsga előtt akkor is ha nem ő fog vizsgáztatni?

2016. máj. 7. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!