Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálykiránduláson meg...

Osztálykiránduláson meg akarjuk szívatni az alvó lányokat, tudtok jó ötleteket? Lehetnek merészebbek is :D 17/f

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 20:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
19%
De undorító! Lefingani? És még az a durva h ráverné? :D
2016. ápr. 4. 23:13
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer megrugdostam a tanárt, aki felébresztett. :D

Felső ágyon aludtam, és úgy keltett fel, hogy megfogta a bokámat. (Ő is, én is lány.) Én meg ijedtemben az egyik lábammal karon, a másikkal homlokon rúgtam gyors egymásutánban. Nem vette sértésnek.

Egyébként 17 évesen volt ez, nálunk normálisak voltak akkor a fiúk. Ilyet kb. 13 évesen csináltak.

2016. ápr. 5. 01:07
 23/34 A kérdező kommentje:
Majd hétvégén megyünk , beszámolok természetesen . Addig jöhetnek tippek :D
2016. ápr. 5. 17:38
 24/34 anonim ***** válasza:
75%
Mindenképp mondd mi volt :D
2016. ápr. 5. 22:25
 25/34 anonim ***** válasza:
59%

Remélem, soha nem lesz nőd, és egyedül halsz meg.

Ez a tippem.

2016. ápr. 5. 23:59
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a táborban beosontak a fiúk éjfél körül a szobákba, valami telefonos hangalkalmazással hangokat játszottak le.Én voltam az első aki meghallotta majd beszartam......Felébresztettem a két lányt és már ők is majdnem befostak..bebujtunk a takarók alá és az oszim rámugrott-_-#aztan mikor megláttam beb*sztam neki egy jó nagyot ,amit persze felvettek a kamerájukra.
2016. ápr. 6. 19:19
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Szegény lányok, előre sajnálom őket...
2016. ápr. 6. 19:55
 28/34 A kérdező kommentje:
Na hazajöttünk, de korántsem úgy sikerült ahogy terveztük :/ . A helyszínen kiderült h mindenkinek csak a szája volt nagy ezért ketten maradtunk a spanommal . Arra futotta mindössze hogy bekopogjunk majd elfussunk , ami néhányszor jól be is jött , azt hittük sínen vagyunk :D . Viszont az ötödik kopogásnál mikor lkezdtem elfutni megcsúsztam és csúnyán eltaknyoltam , ezért a lányoknak is volt idejük kijönni . Nagyon mérgesek lettek , leüvöltöttek és a fülem is megcsavarta az egyikük , ezután meg az ofőnek is szóltak aki másnap jól megszidott a spanommal együtt :/ de legalább ofőit nem adott érte
2016. ápr. 10. 22:26
 29/34 anonim ***** válasza:
84%

De azért megérte várni ezért a történetért:DD Így van jól, aki gonosz akar lenni megszívja:P

Én is utálnám, hogyha ilyeneket művelnének velem, mi tuti visszacsinálnánk a fiúkkal:P

2016. ápr. 10. 22:30
 30/34 A kérdező kommentje:
Mindenestre bocsi h az ez a kérdés előtt 81%os válaszolót levitték a válaszai 57%-ra :D
2016. ápr. 10. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!