Osztálykiránduláson meg akarjuk szívatni az alvó lányokat, tudtok jó ötleteket? Lehetnek merészebbek is :D 17/f
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 20:57
11/34 anonim válasza:
Na, ezt már szeretem. Gyűjts embereket, aztán csapassátok, de nehogy nagyon elázzanak, még a végén tüdőgyuszit kapnak. :D
12/34 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még azért a mérsékeltebb ötletek is :D
2016. ápr. 4. 22:04
13/34 anonim válasza:
Pont az ilyenek miatt mondtam valamelyik nap is, hogy a 17 éves még gyerek. Max testileg érett.
14/34 A kérdező kommentje:
Hát igen , hivatalosan 18-tól felnőtt de ez most nem lényeg :D
2016. ápr. 4. 22:11
15/34 anonim válasza:
Felétek a fiúk visszafelé fejlődnek vagy mi? 10 évesen is tuti több eszetek volt ennél. Nem is csoda hogy egyre több lány lesz leszbi manapság már. Szívatás helyett mondjuk valami kedveset is tehetnétek amíg alszanak, erre hogy nem gondol sose egy tinisrác sem? Sokkal jobb látni a meghatódott arcokat mint a bosszankodót... habár neveletlen hülye gyerekek esetén nyilván nem így van.
16/34 anonim válasza:
Merész vagy? Rajzold össze az arcukat alkoholos filcel. A tejszínhab helyett hatásosabb a cipőkrém. :D De ezek után 100% hogy megrugdosnak. Vagy rejts el egy telefont álítsd be hajnali háromra és valami jó hangos ebresztőt rakj be.
17/34 anonim válasza:
Hát most kinek mi a kedves. Én pl nem vagyok egy kifejezetten úriember, ez van. Így születtem, így neveltek, ennyi eszem van. Most ezért nem kell lenézni meg bolondnak hinni. :D
18/34 A kérdező kommentje:
Kedveskednék én de nem tom mivel :D . Csak kicsit megakarjuk őket viccelni szeretetből :)
2016. ápr. 4. 22:31
19/34 anonim válasza:
Gondolj arra h szeretetből vered rá. XD
20/34 anonim válasza:
A 16. válaszoló vagyok. Ha nem vagy túlzottan uriember, akkor az éljel folyamán ráeregethetet nemes gázaidat a fejükre. De ez azért már illetlenség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!