Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit lépnétek erre? Tudnátok...

Ti mit lépnétek erre? Tudnátok tűrni?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem,hogy ti mit tennétek ha tőletek 1 évvel fiatalabb,nálatok fizikailag is gyengébb lány megaláz titeket naponta,fenyeget,hogy tönkreteszi az életeteket,és kötekedik?

Ezt úgy kell elképzelni hogy a lány nálatok gyengébb,fiatalabb is 1 évvel.Naponta megaláz az osztálya közösségében,mindenkivel próbál megutáltatni.És megfenyeget hogy tönkre teszi az életedet,és hogy ha 1 újjal is hozzá mersz érni hogy megvédd magad,akkor hívja a 18 éves bátyát, aki majd megver titeket+még a pasiját is hívja aki nálatok 1 évvel öregebb.Szóval értitek már nagyon rosszul érzi magát az adott személy,fél iskolába is járni emiatt,nem tudja leszharni meg a lány követi őt,elé megy hogy kötekedjen vele.És már úgy van az ember vele,hogy legszívesebben megrugdosná a lányt,de nem tehetitek,mert akkor nálatok öregebb emberek megvernének.A szülők csak annyit mondanak hogy ne foglalkozz ezzel,a tanár szava pedig semmit se ér,mert a segítsége is 2 hétig tart,és utána minden kezdődik elölről.

Ti mit tennétek?

2016. ápr. 1. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én lehúznék neki egy olyan sallert, hogy azt nem felejtené el, utána meg hozzátenném, hogy mehetsz árulkodni Hugyoska, nem csak neked vannak idősebb ismerőseid, amúgy sem félek tőlük se, ahogy tőled se!
2016. ápr. 1. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki kellene állnod magadért. Nem tudom, hogy lány vagy, vagy fiú, de mindegy is a fizikai erőszak nem vezet sehova. Ellenben ha szavakkal kezded támadni, akkor könnyen nevetségessé tudod tenni a kiscsajt. Egyszerűen mondd neki azt, hogy téged abszolút nem érdekel, hogy mit pofázik és hagyjon téged békén, csodálkozol rajta, hogy ennyi idő alatt nem unta el a dedós játékát. Ja és semmi kedved egy ujjal sem hozzáérni, mert még bottal sem piszkálnád meg, úgyhogy ne aggódjon. Ha ezek után is követni akar téged akkor egyszerűen mondd azt neki, hogy kérni fogsz valami távoltartási végzést a rendőrségen, mert nem szereted, hogyha egy hülye p..csa egyfolytában a nyakadban liheg.
2016. ápr. 1. 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Én is lány vagyok!

Tudod az a baj hogyha én visszaszólok neki,az vagy semmit se ér,vagy megint fenyeget.Szóval konkrétan leszharja mit mondok,neki csak az a lényeg hogy rám szállhasson.Meg ő a "menők" közé tartozik,akinek kinyalják a sheggét és ha te megmered szólni,vagy összeveszel vele,akkor mindenki utálni fog.Én a normális közösségbe tartozok.Nem vagyok menő.Mégpedig amiatt hogy nem akarok olyan p.csa lenni mint ők.Ma is a suliból bedobták a szomszéd idős néni ablakát.és utána meg menőztek hogy ők milyen kemény gengszterek!

2016. ápr. 1. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kis pitsa csak fenyegetőzik. 18 éves srác nagyon megütheti a bokáját, ha kiskorút, pláne lányt bántalmaz, kizárt dolog, hogy a bratyó vagy a pasija komolyan veszi ezt, vagy egyáltalán tud arról, hogy a kis rihonya rájuk hivatkozik. Beszélj a bátyjával, hogy állítsa le a hugit, mert megtéped, ha még egyszer beszól vagy zaklat, ha pedig ő (a srác) ezek után hozzád nyúl, feljelented.
2016. ápr. 1. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok és értem én mi a helyzet, én is voltam ennyi idős. A csajnak a bátyja és a pasija abszolút le fogja sz.arni, hogy mit magyaráz nekik a kis csaj, a bátyja biztosan, mert már felnőtt és éli a saját életét, nem veletek fog foglalkozni, a csaj barátja nyilván ugyanolyan primitív, mint a csajszi, de bántani nagy valószínűséggel ő sem fog téged, mert lányokat nem annyira menő megverni.

Tehát emiatt biztosan nem kell félned, nyugodtan járhatsz iskolába, az más kérdés, hogy rossz bent a légkör. Visszaszólni én is így tanultam meg, hogy engem is piszkáltak, vagy ezt választod, vagy behúzódsz a saját társaságodba és elkerülöd a másik "menő" csapatot, amennyire tudod. Amúgy tök normális dolog a te korosztályodban, hogy valakit kinéznek, mindenhol így van, ez erre a korosztályra jellemző, persze elviselni nehéz. Esetleg próbálj magadba nézni és kideríteni, hogy mi válthatta ki ezt az ellenszenvet irányodban és azon változtatni, ha sokan bántanak. Ha csak ez a csapat, akkor ne foglalkozz velük, ha vannak barátaid akkor nincs nagy gond. Engem egyszer egy komplett osztály közösített ki, de volt oka, nem voltam menő a szemükben, kicsit különc voltam, ez persze nem hiba, csak magamra vontam a figyelmüket.

2016. ápr. 1. 16:48
 6/7 anonim válasza:
Telefonon csináljon hangfelvételt a fenyegetésekről és rendőrségen tegyen feljelentést.
2016. ápr. 2. 03:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Az előzők válaszolók is sok okos gondolatot mondtak, de kis apróságokkal lehet ám őt szívatni anélkül, hogy tudná, hogy te voltál.
2016. ápr. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!