Ti mit lépnétek erre? Tudnátok tűrni?
Szóval az lenne a kérdésem,hogy ti mit tennétek ha tőletek 1 évvel fiatalabb,nálatok fizikailag is gyengébb lány megaláz titeket naponta,fenyeget,hogy tönkreteszi az életeteket,és kötekedik?
Ezt úgy kell elképzelni hogy a lány nálatok gyengébb,fiatalabb is 1 évvel.Naponta megaláz az osztálya közösségében,mindenkivel próbál megutáltatni.És megfenyeget hogy tönkre teszi az életedet,és hogy ha 1 újjal is hozzá mersz érni hogy megvédd magad,akkor hívja a 18 éves bátyát, aki majd megver titeket+még a pasiját is hívja aki nálatok 1 évvel öregebb.Szóval értitek már nagyon rosszul érzi magát az adott személy,fél iskolába is járni emiatt,nem tudja leszharni meg a lány követi őt,elé megy hogy kötekedjen vele.És már úgy van az ember vele,hogy legszívesebben megrugdosná a lányt,de nem tehetitek,mert akkor nálatok öregebb emberek megvernének.A szülők csak annyit mondanak hogy ne foglalkozz ezzel,a tanár szava pedig semmit se ér,mert a segítsége is 2 hétig tart,és utána minden kezdődik elölről.
Ti mit tennétek?
Kedves utolsó válaszoló!
Én is lány vagyok!
Tudod az a baj hogyha én visszaszólok neki,az vagy semmit se ér,vagy megint fenyeget.Szóval konkrétan leszharja mit mondok,neki csak az a lényeg hogy rám szállhasson.Meg ő a "menők" közé tartozik,akinek kinyalják a sheggét és ha te megmered szólni,vagy összeveszel vele,akkor mindenki utálni fog.Én a normális közösségbe tartozok.Nem vagyok menő.Mégpedig amiatt hogy nem akarok olyan p.csa lenni mint ők.Ma is a suliból bedobták a szomszéd idős néni ablakát.és utána meg menőztek hogy ők milyen kemény gengszterek!
2-es vagyok és értem én mi a helyzet, én is voltam ennyi idős. A csajnak a bátyja és a pasija abszolút le fogja sz.arni, hogy mit magyaráz nekik a kis csaj, a bátyja biztosan, mert már felnőtt és éli a saját életét, nem veletek fog foglalkozni, a csaj barátja nyilván ugyanolyan primitív, mint a csajszi, de bántani nagy valószínűséggel ő sem fog téged, mert lányokat nem annyira menő megverni.
Tehát emiatt biztosan nem kell félned, nyugodtan járhatsz iskolába, az más kérdés, hogy rossz bent a légkör. Visszaszólni én is így tanultam meg, hogy engem is piszkáltak, vagy ezt választod, vagy behúzódsz a saját társaságodba és elkerülöd a másik "menő" csapatot, amennyire tudod. Amúgy tök normális dolog a te korosztályodban, hogy valakit kinéznek, mindenhol így van, ez erre a korosztályra jellemző, persze elviselni nehéz. Esetleg próbálj magadba nézni és kideríteni, hogy mi válthatta ki ezt az ellenszenvet irányodban és azon változtatni, ha sokan bántanak. Ha csak ez a csapat, akkor ne foglalkozz velük, ha vannak barátaid akkor nincs nagy gond. Engem egyszer egy komplett osztály közösített ki, de volt oka, nem voltam menő a szemükben, kicsit különc voltam, ez persze nem hiba, csak magamra vontam a figyelmüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!