Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lépnétek túl azon, hogy...

Hogy lépnétek túl azon, hogy valaki hazudott rólatok?

Figyelt kérdés
A lehető legfájóbb pontotokon, olyan hazugságokat, amiket direkt úgy talált ki és adott elő, hogy neked ha visszahallod, a legjobban fájjon. Két éve történt és nem tudtam feldolgozni, rengetegszer eszembe jut. Sok ember előtt történt. És utána rengeteg problémám származott belőle - elrontottam dolgokat miatta, azokkal az emberekkel nem akarok azóta beszélni, akik visszamondták, mert nagyon fájt, mikor mesélték és még velük sem akarok találkozni sem azóta, hogy ne jusson eszembe. nem mintha elfelejtettem volna, évek múltán is naponta többször eszembe jut és leszívja az energiáim, tönkreteszi a napjaim, ha rossz passzban vagyok. Biztos meglepően hangzik, de egy tanárról van szó , aki elvette a szellemi munkámat, és nyilvánosan lealázott dolgokkal a hátam mögött.
2015. márc. 29. 21:39
 1/2 egy naaagy fan ***** válasza:

Eléggé durva lehetett...

Rólam is hazudtak már 4.-ben (igen, általánosban), méghozzá elég rossz volt, de nem részletezem. Lépj túl! Próbálkozz! Menni fog az! ;)

2015. márc. 29. 21:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Utólag már felesleges sírni akkor kellett volna a nyilvánosság előtt kérdőre vonni és kiharcolni az igazadat.

Nem tudom hány éves voltál de mondjuk úgy élből bevontam volna a szüleimet is.

Ott helyben face to face. Ha neki olyan nagy az arca akkor az enyém is!

Ha tudtam volna vagy átmegyek másik iskolába vagy kértem volna, az ő óráin tegyenek át másik osztályba.

Ha sokáig ütnek egy ügyet előbb utóbb kibújik a szög a zsákból és pofára esett volna de ha már így ráhagytad utólag nem tudsz tenni semmit.

Hacsak nem származott neki jövedelme a te munkádból akkor még utólag is meggondolnám, hogy feljelentsem-e, bepereljem-e. A saját munkádat te ismered a legjobban.

Vagy kezdj el találkozni azokkal, akik visszamondták és mondd el nekik az igazat, hogy mekkora szemét, hazug, tolvaj volt és még mindig dühös vagy a rá miatta.

2015. márc. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!