Hogy lépnétek túl azon, hogy valaki hazudott rólatok?
Eléggé durva lehetett...
Rólam is hazudtak már 4.-ben (igen, általánosban), méghozzá elég rossz volt, de nem részletezem. Lépj túl! Próbálkozz! Menni fog az! ;)
Utólag már felesleges sírni akkor kellett volna a nyilvánosság előtt kérdőre vonni és kiharcolni az igazadat.
Nem tudom hány éves voltál de mondjuk úgy élből bevontam volna a szüleimet is.
Ott helyben face to face. Ha neki olyan nagy az arca akkor az enyém is!
Ha tudtam volna vagy átmegyek másik iskolába vagy kértem volna, az ő óráin tegyenek át másik osztályba.
Ha sokáig ütnek egy ügyet előbb utóbb kibújik a szög a zsákból és pofára esett volna de ha már így ráhagytad utólag nem tudsz tenni semmit.
Hacsak nem származott neki jövedelme a te munkádból akkor még utólag is meggondolnám, hogy feljelentsem-e, bepereljem-e. A saját munkádat te ismered a legjobban.
Vagy kezdj el találkozni azokkal, akik visszamondták és mondd el nekik az igazat, hogy mekkora szemét, hazug, tolvaj volt és még mindig dühös vagy a rá miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!