Miért van az, hogy valaki elterjeszt egy pletykát az iskolában, és mindenki bedől? Ennyire manipulálhatóak az emberek?
Meginterjúvoltad az iskola mind a 300-400(vagy whatever mennyi), hogy bedőltek-e neki (sztem valakiket nem is érdekel, s valszeg van olyan is aki nem hallott róla), vagy honnan tudod?xDDD
Igen, ennyire hülye az emberek egy rétege. De nem az összes.
Elég az nekik amiket hallanak gyakran.
„Adj 24 óra előnyt az hazugságnak, és az igazság sohasem fogja utolérni.” — hindu mondás
…ámde: „A sánta kutya elsántikál, de a hazug embert utolérik.” — magyar közmondás
…viszont: „Mindegy, hogy mit, csak beszéljenek rólam…” — egyes vélemények szerint Jászai Mari okos megjegyzése volt, míg mások szerint, Gábor Zsazsa, a magyar származású, Amerikába emigrált botrányhős díva mondása…
A Lényeg: ha BIZTOS, hogy amit terjesztenek rólad, az becsületsértő módú rágalom, akkor…
● ha tudod, ki kezdte terjeszteni, akkor
a) vagy menj oda hozzá, és VÁGD SZÁJBA!, majd TE kezdj el terjeszteni róla, aljasul mocskos pletyká(ka)t!
b) vagy pedig hagyd el a szájbaverést, de TE kezdj el terjeszteni róla, aljasul mocskos pletyká(ka)t!
c) ha pedig nem tudod, ki volt a pletyka elndítója, akkor ha bárki eléd áll a pletykával (nyilván egy „jóakaród” lesz az első), vágj vissza neki így: — És az a 3 ember, akiket a múlt héten kinyírtam, aztán feldaraboltam, majd sósavval telt fürdőkádban eltüntettem, senkinek sem ütötte át az ingerküszöbét?!...
Hát így…
Érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!