Az új Osztálytársaim azzal bántanak, hogy olyan vézna vagyok és olyan fehér mint Taylor Swift, ez miért baj?
Védd meg magad!
ha hagyod akkor mindig piszkálni fognak, és mindig találni fognak újabb és újabb okot ami miatt beszólhatnak.
Nekem is sokszor szólogatnak be ezek miatt, bár én már nem vagyok tini és a beszólogatók sem. Rendszeresen kapom az ívet, hogy miért nem szolizok kicsit és miért nem hízok. Jellemzően súlyfelesleggel küzdő, ropogósra szolizott lányoktól. A szolis kérdésre annyit szoktam válaszolni, hogy nem mindenki szeretne grillcsirke lenni, a hízással meg nem tudok mit kezdeni, mert örököltem, a családomban mindenki sovány, bármennyit eszik. Akinek nem tetszik, ne nézzen. Azért vagyok fehér és sovány, mert ilyenre alkotott a természet, nekem jó így, másoknak meg semmi köze hozzá.
Amúgy a csaj a képeken tök normálisan néz ki.
Nekem természetes szőke hajam van, sokan szokták mondani, hogy ki kellene próbálnom valamilyen sötétebb hajszínt. Én erre mindig azt felelem, hogy szőke vagyok, jó ez nekem. Ne törődj velük.
Viszont láthatóan te is lenézel másokat, lehet, ez a visszatetsző stílusod irritál másokat, azért bánnak így veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!