Az új Osztálytársaim azzal bántanak, hogy olyan vézna vagyok és olyan fehér mint Taylor Swift, ez miért baj?
Én 171cm vagyok, és szintén 46 kg, pluszba sokat hordok magassarkút is. Nem egyszer kibeszéltek már, hogy csont sovány vagyok, de nálam ez genetika. Bármit eszek, nem jön fel egy szerencsétlen kiló sem, ezért inkább megpróbáltam megbarátkozni magammal, neked is ezt tanácsolom.
Ha már azt érzed, hogy igenis jó vagy, akkor a többieket már könnyebben ki tudod zárni.
A fürdőruhás képen szerintem nem látszol olyan vékonynak, szerintem az pont jó. A másik két kép kicsit vékony, de mégsem gondolnám hogy egy 46 kilós lány van rajta. Amikor én 55 kiló voltam 172 cm magassághoz, akkor lehettem ilyesmi, de akkor dohányoztam elég rendesen és sokszor evés helyett is inkább rágyújtottam. Viszont mióta nem cigizek, felhíztam 65 kilóra. Vagy 3x annyit eszek, és napjában többször.
Régen meg volt olyan, hogy csak ebédet ettem, semmi mást, vagy olyan is volt, hogy vacsorára megettem 2 túróstáskát, és kész, se reggeli, se ebéd, semmi. Úgy lazán le lehet fogyni 55 kilóra. Néha bringáztam is közben. Volt, hogy majd le fordultam a bicikliről, mert nem vittem magammal kaját, nem ettem előtte sem, és hát persze kifogyott az energia, de aztán valahogy mégis haza kellett tekerni. Így lehet fogyni szerintem.
17-es: A képeken nem a kérdező van!
Nem is értem, miért másolta ide őket.
Ez Taylor Swift a képen ki van írva a kérdésemnél :)
Másodszor azért linkeltem be ,mert alkatilag én is ilyen vagyok ..nyilván nem magamat fogom ide belinkelni félpucéron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!