Az új Osztálytársaim azzal bántanak, hogy olyan vézna vagyok és olyan fehér mint Taylor Swift, ez miért baj?
A testképzavaros nők hiszik azt, hogy minden férfinak a vékony testalkat jön be.
Ettől függetlenül ez általában alkati kérdés, amiről nem tehetsz, de a nők egyik kedvenc szórakozása az, hogy leszólják azokat akiket szebbnek tartanak maguknál.
Teljesen jó :)
Nekem tetszenek a vékony lányok, és a hófehér bőr is.
És nem csak nekem jön be...
Bármilyen testalakod van, úgy is lesznek olyanok, akiknek nem fogsz tetszeni. A szépség relatív :)
Hagyd figyelmen kívül, hidd el van sok olyan akinek tetszik. Akár még az osztályodban is, csak lehet valamiért nem merik mondani a másik osztálytárs miatt.
Ilyesmi azért sokszor ki szokott alakulni, hogy egy közösségben nem mersz xy-t mondani, mivel helyben felnégyelnének :D (vagy tipikus eset hogy van 1 h**ye és csinálja azt a többi is; pl. elkezd szekálni valaki valakit vmiért és utána már többet is fogják, már csak megszokásból is, akár még úgy is ha nem ért vele egyet - csak hogy ne tűnjön ki a többitől)
Viszont, ha nem annyira hagyod magad, utána le fognak szokni.
Indulj ki abból, hogy szép vagy! Egyáltalán nem baj, hogy fehér vagy, miért lenne??? :D
Az pedig hogy kinek mi jön be: telt vagy vékony.. eléggé változó (vagy egyéb, szintúgy bőrszínnél is)
Taylor Swiftet is sokan szeretik. Arcra, alakra, hangra egyaránt. Én inkább dicséretnek venném (ha lány lennék :D )
Nekem például egyáltalán nem tetszik ez a vékony alak, inkább a husis alak jön be...
Legjobb barátomnak inkább a te alakod tetszene...
Szóval nem mindenki egyforma, de ha 1 hülye elkezdi akkor sokan követik, mert ha nem áll be a sorba akkor őt fogják csesztetni...
23F
valószínűleg azért, mert olyan jellem vagy, hogy hagyod...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!