Az egyetemen, némelyik tanár miért ennyire szélsőséges?
Figyelt kérdés
Informatika szakra járok egy vidéki egyetemre.Az oktatás színvonala, szerintem jó, csak néha túl sokat követelnek.
Van egy tanár, (illetve van több is), akik egészen szélsőségesek, szerintem.
Az egyikük szerint, nem volt kár, hogy Martin Luther Kinget lelőtték.Persze, nem így fogalmazta meg.A polgárjogai mozgalom elég nagy ellenzője ez a tanár.
Egyébként, ő milliomos.Vagyis hát, mindig utazik külföldre, egészen távoli helyekre is.
2016. febr. 20. 09:59
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ha ilyesmivel foglalkozik órán, az elég gáz.
2/7 A kérdező kommentje:
Órán kívül volt.
2016. febr. 20. 10:07
4/7 anonim válasza:
Emlékszem,hogy középiskolában emelt szintű történelem fakultáción olyan témákkal foglalkoztunk,mint Trianon,a tiszaeszlári vérvád,természetesen egyáltalán nem objektív,politikától független módon.Körülbelül 3 óra után ott is hagytam.
5/7 anonim válasza:
Nekünk az egyik tanár a kommunizmust éltette.
Azt mondtad sokat utazik, akkor valószínűleg találkozott már feketékkel és tudja, hogy milyenek valójában
6/7 anonim válasza:
Élnek tanult emberek is szélsőséges eszmékkel. Azért engedik meg maguknak ezek hangoztatását, mert feltételezik, hogy húszas éveik környékére az ember már tudja a véleményt helyén kezelni. Nem kell vele foglalkozni. Nekem médiaetika(!!) tanárom volt szélsőjobboldali érzelmű, az Mszp-t rendszerint maszopnak, a Népszabadságot Népszopatságnak hívta, de ő órán is ezt tolta. Mondjuk nem is beszélgettünk vele sokat..
7/7 anonim válasza:
Személyiségfüggő.
Mindenkinek máshogy van mérgezve tudata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!