Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Biológia tanár középiskolában...

Biológia tanár középiskolában és nem hajlandó az emberi szaporító ivarszervekről beszélni mert szerinte erkölcstelen és fúj? ÉS ez tanár? És biológia?

Figyelt kérdés

Agyam megáll! Biológia tanárom középiskolában (jó 40-es manusz) nem hajlandó beszélni az emberi nemi szervekről (tananyag része!!!!) mert szerinte ez erkölcstelen mocskos dolog, sajnos (szerinte) a liberális „senkik” nyomására került be a tananyagba (!!!!!) és ő mint hithű keresztény nem hajlandó erről a züllött témáról beszélni sem, de nem is kell szerinte mert a mai fiatalok amúgy is képben vannak nagyon is a témában.

Úgyhogy ugyan tananyag és tudja hogy szabálytalan, de akkor se adja le, akit érdekel olvassa el a könyvben, ő számon kérni nem fogja…

2016 Magyarország.

Középiskola.

2016. febr. 15. 13:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
34%

Értem a felháborodásodat, viszont abban teljesen igaza van ( nyugodtan pontozzon le bárki), hogy a mai fiatalok nagyonis képben vannak a témát illetően. Tavaly érettségiztem egy erősnek, színvonalasnak mondható gimnáziumban.

Nem tudom máshol hogy megy, de nekünk feladta otthoni, önálló feldolgozásra ezt az anyagot a tanárunk. Ez nem egyedi. A könyvekben pontosan le van írva minden kellően részletezve a folyamatokat, a felépítés..stb.

Ne haragudj, de nézz egy kicsit magadba...én is fiatal vagyok, tudom, hogy mennek a dolgok ilyen órákon..nem a tudományos része érdekel titeket, hanem az, hogy az intimitása miatt egyeseknek kínos helyzetről kuncoghassatok óra után vagy alatt. Ez így szokott menni, tudom jól. Azért várják ezt az órát a fiatalok,nem másért. ;)

Nem hiszem, hogy ezt annyira részletezni kellene, a könyvet gondolom magadtól is eltudod olvasni, ott vannak az ábrák..stb. Szükség is lesz önálló anyagfeldolgozásra a továbbtanulás miatt egyébként is. :)

2016. febr. 16. 14:46
 22/33 anonim ***** válasza:
Dolgozat formájában mondjuk nekünk számon is kérték az emebri testet összefoglaló tz keretében.
2016. febr. 16. 14:50
 23/33 A kérdező kommentje:

"hogy az intimitása miatt egyeseknek kínos helyzetről kuncoghassatok óra után "

Hagyjál már békén a baromságaiddal te dinoszaurusz!!

nem az Abigél film idejében vagyunk. Kuncorászni ezen?????

A mai lányok akik több frakat fogtak már mint kilincset???

Hol élsz te? Nem óvoda ez hogy a csajok kuncogjanak hogy "jé fütyije van".

Hol élsz te???

Rég nem újdonság ez senkinek és állítom hogy a 17 évemmel több csajt döngettem mint a férfi tanáraim összesen-miként a mai fiúk úgy általában.

Le vagy maradva 50 évvel madárkám.

2016. febr. 16. 17:31
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Csillagvirág, vegyél vissza ebből a stílusból, ez minősít téged nem kicsit! Ez legyen a legnagyobb problémád az életben, de jegyezd meg, hogy bizony nem minden a te tetszésed szerint fog történni, Jó reggelt!

Nem kevés tudás kell ahhoz, hogy valaki biológiát végezzen az egyetemen, egy kicsit több tiszteletet, világos?

Szánalmas kölyök lehetsz, a fogalmazásod alapnán ez meglátszik...nőlj fel, 17 évesen ideje volna megérni szellemileg is, nem?

Minden jót!

2016. febr. 16. 19:19
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas kis provokáció ez, na hagyjuk már, ilyen biosz tanár a világon nincsen. Felnőtt ember egészen másképp áll az emberi testhez (ehhez még biosz tanárnak sem kell lenni), csak te a tini agyaddal tudsz ilyen hülye kérdést kitalálni, hogy valakinek szerinted gáz erről beszélni.

Egyékbént, ha még igaz is lenne, akkor sem tudnál a biosz tanárral mit csinálni, mert manapság olyan tanárhiány van pl. bioszból, kémiából, fizikából, infóból, hogy örül az az iskola, aki tud ilyeneket alkalmazni. Úgyhogy kirúgni biztos nem fogják.

2016. febr. 16. 19:34
 26/33 A kérdező kommentje:

"egy kicsit több tiszteletet, világos? "

Tiszteletet? Még lehet pofán is köpöm legközelebb.

De a rejtett felvétel hanggal + youtube-ra fel tippet köszönöm lehet meg is lépem!

Aztán lehet nyomozni ki volt.

2016. febr. 17. 08:21
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a tanárod nem a legjobb tanár, ha igaz, amit írsz róla, de rólad sem tudnék sok szépet elmondani azok alapján, amiket írsz. Milyen görény dolog már ez, hogy rejtett hangfelvételeken gondolkodsz, így csak egy gerinctelen féreg gondolkodik, már bocs. Odáig rendben van, hogy nem jó tanár, és ez neked nem jó, de mi ez már, hogy erre szerinted az a megoldás, hogy megalázod emberileg. Ez mindent elárul rólad.
2016. febr. 17. 14:08
 28/33 A kérdező kommentje:

Milyen görény dolog már ez, hogy rejtett hangfelvételeken gondolkodsz, így csak egy gerinctelen féreg gondolkodik

EMBER!!!!

Nem tudom feltűnt -e hogy a dolgot NEM ÉN VETETTEM fel!!

Olvass vissza!!

Görény lennék? Ja hát és?

Akkor az vagyok.

Mellesleg a "nagy komoly" és felnőtt tanér nyilván SEMMI OLYAT nem mondhat az órán amit később ne vállalna teljes mellszélességgel nemde?

Mert ha én ezt a felvételt elküldöm egy bulvárlapnak abból garantáltan cikk lesz.

De hát elhangzott itt is: ez a tanár egyetemet végzett felnőtt ember nyilván tudja mit tesz. Oké .

Akkor nyilván vállalja is amit mond bárkit előtt??

Hát nyilván!!! Mert uyge egy gerinces ember ő ugye és nem egy féreg, egy görény mint én, ugye?

Akár még az EMMI oktatási szakellenőrei előtt is?

Hát majd kiderül!

2016. febr. 17. 14:15
 29/33 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos egy olyan korban nottel fel ahol ez mar nem tabu, es nem ertek, ezert nem is erted a tanar hozzaallasat. Viszont egyet tudsz tenni, tisztelni! Tisztelni, mert idosebb, mert egyetemet vegzett, mert arra adta magat hogy tanitson!

Most ezt az anyagot nem adta le, de a tobbire biztosan keszul, ami neki is faradtsagaba kerul csak ugy mint neked vegighallgatni a "szovegeleset"

A tobbieket egyaltalan nem ertem, ismeritek ti ezt a tanart hogy igy beszeltek rola? Most oszinten? Van arrol fogalmatok h mit irtok, vagy csak a kommentekben egymas alatt obegattok?!

De ha mar itt tartunk, azt hiszitek ha a tanar alaposan elmagyarazza a koton felhuzasat, vagy hogy milyen pozban legyenek elso alkalomkor aķkor minden problema megoldodik? Kevesebb abortusz lesz? Kevesebb valas? A kondom mindre megoldas? Es mi lesz a lelkileg karosultakkal, a sok tinilannyal akik johiszemuen kioltoztek egy bulira aztan miutan "dugtak" egy "jot" otthagyjak oket, erre is eleg/hatasos ha felhuzzak?

Mi lesz a lelki sebekkel, az mar nem is szamit? Csak a szazalekok? Es mi van azokkal a lanyokkal akik meg nem akarnak errol hallani, vagy meg nem erettek a temara? Ha majs odaernek es beveszik a fog. gatlot megoldodik?

Miert nem latjatok, hogy nem akkor lesz jo a szex es balesetmentesebb ha minel felvolagosultabb vagy minel hamarabb kezded, hanem akkor ha megtanulsz egy ideig várni, es tisztelni a korulotted levoket...

2016. febr. 20. 23:36
 30/33 anonim ***** válasza:

De hogy ha valaki biológiát tanít, nincs olyan, hogy egy anyagot nem ad le, mert erkölcstelen. Miért nem ment hittantanárnak?

Mellesleg sok kérdés felmerülhet, ami nincs a könyvben.

Emlékszem, nekünk általános hetedikben azt mondta a tanár úr, hogy mindenki írja fel a kérdését/kérdéseit névtelenül, bedobjuk egy kalapba. Akinek nincs kérdése, megtarthatja az órát.

Mindenkinek volt kérdése, pedig 26 évesen nem vagyok olyan öreg.

2016. febr. 21. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!