Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Biológia tanár középiskolában...

Biológia tanár középiskolában és nem hajlandó az emberi szaporító ivarszervekről beszélni mert szerinte erkölcstelen és fúj? ÉS ez tanár? És biológia?

Figyelt kérdés

Agyam megáll! Biológia tanárom középiskolában (jó 40-es manusz) nem hajlandó beszélni az emberi nemi szervekről (tananyag része!!!!) mert szerinte ez erkölcstelen mocskos dolog, sajnos (szerinte) a liberális „senkik” nyomására került be a tananyagba (!!!!!) és ő mint hithű keresztény nem hajlandó erről a züllött témáról beszélni sem, de nem is kell szerinte mert a mai fiatalok amúgy is képben vannak nagyon is a témában.

Úgyhogy ugyan tananyag és tudja hogy szabálytalan, de akkor se adja le, akit érdekel olvassa el a könyvben, ő számon kérni nem fogja…

2016 Magyarország.

Középiskola.

2016. febr. 15. 13:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%
Annak idején az én tanárom is átugrotta a témát. De mi nem is igényeltük, hiszen már mindenki tudott mindent. Szerintem, kissé kínos is lenne erről a témáról beszélni mindenkinek, tanárnak is diáknak is.
2016. febr. 15. 14:18
 12/33 A kérdező kommentje:

???? A világon semmi kínosat nem látok benne.

Azt meg hogy mindenki tudja hát és a rengeteg nem kívánt terhesség?

De nem is értem magyarázd meg mi benne a kínos? Mi a kínos abban hogy nekem a lábaim között farkam lóg aminek az a dolga többek között hogy beledugjam egy lányba álló állapotban és gyerekünk legyen?

Ebben mi a kínos? Főként úgy hogy mindeknki tudja?

Másik dolog.

Egy tanárnaak NINCS JOGA úgy dönteni hogy egy anyagrészt "átugor". A tanrend kötött. Nincs joga hozzá, azért kapja a fizut, hogy ami abban van azt leadja.

2016. febr. 15. 14:21
 13/33 anonim ***** válasza:
Bezzeg mi még témazárót is írtunk...
2016. febr. 15. 14:22
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy a diákok mindent tudnak a témáról. Kiragadnak egy-egy információt, de teljes egészében nem értik a dolgokat. Épp ezért szükséges oktatni.

Tanárhiány van, kirúgni akkor sem fogják, ha jelentek. Ellenben szerintem kérhetitek, hogy pár órában foglalkozzon a témával arra hajlandó tanár, esetleg külsős szakember.

2016. febr. 15. 15:04
 15/33 anonim ***** válasza:

Ha a kérdés nem kamu...

Nyilván tisztában van vele, hogy mit kockáztat azzal, hogy nem a tanmenet szerint tanít, így aztán még az is megtörténhet, hogy valakinek a valakije és tehettek bármit.

2016. febr. 15. 15:19
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk középiskolában egy 40-es nő volt, kemény csaj volt, azt mondta, őt nem lehet zavarba hozni, bármit lehet kérdezni.

A fiúk meg is próbálták, a nő mindent elmondott, tényleg nem jött zavarba. Ezután mindenki tisztelte.

De olyan nincs, hogy "átugrom, mert erről kínos beszélni". Aki annak gondolja, ne menjen biosztanárnak.

Szerintem szóljatok valakinek. Ez nagyon gáz.

2016. febr. 15. 15:19
 17/33 Sunshinedoll ***** válasza:

Lol, beszarok.

Kértek korrepetálást érettségire?

2016. febr. 15. 16:34
 18/33 A kérdező kommentje:

"Kértek korrepetálást érettségire?"

Mi a szarnak? Nem gondolod hogy én ebben az amúgy is retek suliban is itt leszek még jövőre????

Most 11-es vagyok....

2016. febr. 15. 19:47
 19/33 anonim ***** válasza:
De tényleg szóljatok ofőbek, igazgatónak, nálunk ez indult el (hosszú sztori és asszem vége is van már.) Nálunk lapos volt és totál más helyzet, de szerintem nektek ezt lehetne csinálni...
2016. febr. 15. 22:12
 20/33 anonim ***** válasza:

*ofőnek.

Bocs az elírásokért

2016. febr. 15. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!