Nektek melyik a kedvenc tantárgyatok és miért?
Figyelt kérdés
Indokoljátok meg és nemet és kort is írjatok.2015. aug. 30. 22:19
1/40 anonim válasza:
Matek, es azon belul a konvex analizis es a stochasztika. Mert ezzel foglalkozok. 22F
2/40 anonim válasza:
Földrajz :D Nem tudom miért de valamiért nagyon szeretem,főleg a természetföci részét. 15/f
3/40 anonim válasza:
Filmelmelet. Mert ez all hozzam a legkozelebb, imadom!
6/40 anonim válasza:
Rajz amíg még volt, jelenleg matek. Azért mert izgalmas:D 18l
7/40 anonim válasza:
töri :) azon belül az egyetemes középkori történelem
illetve érdekel még az egyháztörténelem, teológia is
meg a művészettörténet :) reneszánsz leginkább
8/40 anonim válasza:
A médiát szerettem amikor még volt, nagyon érdekes volt. A rajzot is szeretem, mert hatalmas arc a tanár :) "Normálisabb" tantárgyak közül pedig a biológia, mert érdekes és könnyű megjegyezni a dolgokat. Az irodalmat is szeretem, bár voltak olyan anyagrészek, amiket halálosan untam.
9/40 anonim válasza:
Nekem eddig a radioanalitika volt a legjobb, mert király volt a labor és nem csak tömény fizika mint minden más tantárgyam (fizikus vagyok), de nem is unalmas kémia ahol be kell tanulni melyik anyag mivel hogyan reagál.
24/F
10/40 anonim válasza:
történelem és a testnevelés.
a történelem érdekel,edzeni másokat legyőzni bármilyen fizikai kihívásban meg szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!