Nektek melyik a kedvenc tantárgyatok és miért?
A kémia és a német (volt eddig:CC)
A kémiában azért szeretem, mert logikus és könnyen meg tudom jegyezni, valamint mert a kémia tanárunk is nagyon jófej és elég jól magyaráz.
A német tanárunk is nagyon kedves és mindig próbálta érdekes feladatokkal feldobni az órát, nem csak a tankönyvi leckét bemagoltatni. Sokszor csináltunk pl. olyat, hogy egy adott témáról kellett vitatkozni vele és mindenki csak németül beszélhetett :D És ha sikerült meggyőznünk az igazunkról, mi nyertünk xd Mert gyakran néztünk németül filmeket is. És még csak nem is vagyunk német szakosak, pedig majdnem mindenki 4-es-5-ös németből és nem azért, mert olyan hülyén osztályoz..
De sajnos szeptembertől egy másik tanár lesz a német tanárunk, aki sokkal kedvesebb, de már olyan idegesitő szinten, legalább is számomra, mert kb arra is 5-ösöket osztogat, meg pirospontocskákat, hogy el tudod ragozni a können-t 12.-ben -.- Meg nála az órákon csak a tankönyvet olvassák meg a tankönyvi feladatokat oldogatják..Párszor helyettesitett nálunk és eluntam az agyam az óráján.
18L
Kémia és biológia :)
Kémiát nagyon szeretem, mivel érdekes és lehet rajta gondolkodni. Ha valamelyik anyagrész felkelti az érdeklődésem, órákat vagyok képes eltölteni azzal, hogy utánajárok (múltkor a savak lúgok témájába ástam bele magam, 3 órán keresztül). Kísérletezni is nagyon szeretek, szerencsére a tanárnő nagyon kedves, így minden órán kísérletezünk. :)
Biológiából igazán csak az ember anatómiája érdekel, de az nagyon. Meg a betegségek és kezelésük, természetesen. Otthon rengeteg könyvem van, ami az emberi testtel, betegségekkel és gyógyításukkal foglalkozik. :) (Mellékesen megjegyzem, hogy orvos akarok lenni. 5 éves korom óta.)
13/L
Omg most látom írták hozzám
Azert nem szerettem mert szar volt a tanár :-) de mar megszerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!