Mit tennétek a helyünkbe?
Tehát, tavaly októberbe jött hozzánk fel a suliba az új lány. Az eredményei nem olyan jók, a szülei nem is örvendenek hogy nálunk csak 2-3-ai vannak, míg a falusi iskolájukba csak 5-öse volt. A lány már kicsit "szerelmesen" jött fel hozzánk, szóval volt pasija. Ezt nálunk újdonság volt, mert senki másnak nem volt akkor még (most is csak egynek van). Az a pasija dobta, majd ő újat kereset.. Abban a tanévben fél év alatt volt 3 "szerelme". Idén mikor kezdte a sulit a szülei eltiltották a "szerelemtől", mert féltek a rossz jegyektől. Ebben a félévben így is volt 2 szerelme, akiket "titokba" tartott a szülei előtt. Az első kihasználta. Direkt csinálta, hogy idegesítse, majd hirtelen "másba szeretett bele". A másodikkal már fogalmam sincs mit csinált, de most jött egy srác, akit ő nem ismer, de az a fiú azt mondta "első látásra beleszeretett" és az osztálytársam le is lépett vele emiatt. 2 napja ismeri, de kb. 20 percet voltak együtt összesen. Mi ismerjük a fiút. Egy városi tróger, 23 éves, otthagyta a sulit is. Jól tudjuk, hogy mire kell neki az osztálytársunk, de nem hallgat ránk az a lány. Én különösebben tudom, mert a tesómmal is egy osztályba járt 1-5-be, és már akkor olyan volt...
Azt hiszi az o.társam, hogy a fiú tényleg szereti, és neki ez elég ahhoz, hogy "szerelmes" legyen.
Most a szülei rájöttek, hogy újra jár valakivel, és most is meg akarják tiltani tőle. De vannak taktikái az osztálytársamnak, ezért már kissé kezdi elvetni a sulykot.
Tudom, szemét dolog, de mi (az osztály) eddig bírtunk a drámáit, viszont most tudjuk kivel húzott ujjat. Próbáltuk lebeszélni de azt hitte irigyek vagyunk. Mit tennétek a helyünkbe? 14-5/l
Ne haragudj, de mit érdekel titeket, hogy mi van a lánnyal?
Én aztán nem foglalkoznék vele egy percig sem. Azért drámázik, mert figyelmet akar magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!