Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek miért ilyen,...

Szerintetek miért ilyen, miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy főiskolai csoportról és a férfi tanárunkról van szó. A csoportunkban van kb. 20 lány és össz.vissz. 1 darab fiú. A tanár sokszor olyan, mintha vele szimpatizálna a legjobban, tök kedves vele, mindig mosolyog, ha ő csinál valamit, stb. Meg amúgy is eléggé nőies tud lenni néha a tanár, a gesztusai, a beszéde,... Szerintetek lehet, hogy meleg és azért van ez? Vagy azért a sráccal szimpatizál a legjobban, mert ő az egyetlen vele azonos nemű, és egyébként csak "nőiesebb" típusú férfi?

21/L

2016. jan. 28. 20:07
 1/7 anonim válasza:
Egyetemeken sokféle tanár létezik, így akad köztük olyan is, aki meleg. Amíg nem kivételezik veletek, vizsgán korrekt, addig szerintem nincs baj, max nem ezzel az oktatóval alakítasz ki egy jó viszonyt:)
2016. jan. 28. 20:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, csak érdekelne, hogy vajon miért ilyen.
2016. jan. 28. 21:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm szépen a válaszod, kedves #1 kommentelő!
2016. jan. 28. 21:11
 4/7 anonim válasza:
Ilyennek született, ha nem meleg akkor szerintem így akarja kimutatni, hogy márpedig a 20 lány miatt nem fog azzal az egy sráccal kivételezni.
2016. jan. 28. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:
De hát pont vele "kivételezik". Mármint nyilván a hivatalos dolgok tekintetében nem, csak viselkedésben, ahogy írtam a kérdésem alatt. Szóval tényleg nem értem.
2016. jan. 28. 21:52
 6/7 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam: nem fog a 20 lánnyal szimpatizálni és őt figyelmen kívül hagyni, megfordítja: a 20 lánnyal közömbös és azt az egy fiút emeli ki a tömegből, ne érezze rosszul magát, hogy vele negatívan kivételezik
2016. jan. 29. 19:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Ó értem. Köszi a válaszodat! :)
2016. jan. 31. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!