Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most végülis mi rossz van a...

Most végülis mi rossz van a tanár-diák szerelemben? Miért nem lehetek vele együtt, ha szeretem? Miért utasít el?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet együtt egy férfi és egy nő, ha szeretik egymást? csak azért, mert a tanár tanítja? Az csak egy iskola, miért kell ebből ügyet csinálni, ki ellenőrzi, hogy az iskolán kívül mit csinálnak?

Nektek mi a véleményetek, történeteket is írhattok, kíváncsi vagyok.

18l

2016. jan. 4. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

A diákok legtöbbször csak apapótlékot (érzelmi biztonságot) keresnek, amit otthon nem kaptak meg, és kivetítik egy tekintélyszemélyre, akire túlzottan felnéznek. Összekeverik a kedves, jó fej tanárt valamiféle baráttal, pedig a három lépés távolság ott van köztük. A tanár lehet mentor, akire felnézhetnek, de ennél többet nem adhat.

Nem egy életszakaszban vannak a diákkal, a tanár érett nőt keres, mert már ért, látott olyat a világból, amit a diák nem, ezért maximum kamasz, gyerekes, múló rajongásnak könyveli el az egészet, amit a helyén tud kezelni, és vigyáz arra, hogy ne sérüljön a diák lelkivilága.

(egy tanár)

2016. jan. 5. 20:45
 12/14 Mcgalagony17 ***** válasza:

Én sosem voltam szerelmes tanáromba, és ha lennék is, biztos, hogy nem jönnék össze vele, mert azt gondolom, hogy rengeteg bonyodalomhoz vezethet, amiket akár el is lehet kerülni. A diákot kicsúfolják az osztálytársai, mert "nyal" a tanárnak- ha nem fogalmaznak csúnyábban- a tanárnak pedig az állásába is kerülhet... Aki komplexus miatt idősebb partnerhez vonzódik, az iskolán kívül is tud ismerkedni :)

22/N

2016. jan. 14. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

Régi szép idők... engem ez miatt rúgtak ki :)

A tanárommal egy csajra hajtottunk (osztálytársam volt), ott aztán zajlott az élet, főleg hogy amolyan alfahím voltam, akinek nem lehetett parancsolni.

Először mindig amikor bejött a tanár, egyből előreültetett (nehogymár a csaj mellett üljek), persze egy percig vitatkoztunk, hogy "innen jobban látom a táblát..." később már a "féltékeny g..i", és hasonló beszólások követték, aztán előttem ment be, és rám csapta az ajtót - amit úgy megrúgtam, hogy kiszakadt a zsanér.

Aztán kezdtem rossz jegyeket kapni (mert puskáztam, másoltam, másik csoportot írtam...), néhányszor elrontottam a szertárja zárját, elvágtam a biciklibowdenjét. Aztán fenyegetések, hogy ki leszek rúgva, meg a haverjaim agyonverik és nekem lesz alibim...

Végül a csajon már látszott, hogy fél velem boldog lenni (már nem is mosolygott, mert félt, hogy ki látja) - jó tanuló volt, és hát gondolom megfenyegették...

Végül osztályfőnököm kirúgott, mert 4.-es osztálykiránduláson Tokajban vettem 2 üveg bort (megjegyzem egyrészt otthonra, másrészt mindenki ivott), de indoknak jó volt.

Nagy üvöltés közepedte búcsúztam, hogy "A két üveg bort a temetéseteken fogom meginni, végigröhögöm az egészet, és a kifőzött fejeteket kirakom a polcomra!"

Év végén a 2 tanárt is kirúgták - a borok még megvannak :)

Na, ezért nem szabad a tanárral kavarni.

2016. jan. 20. 14:58
 14/14 anonim ***** válasza:
18 éves vagy, csak várnod kell egy évet, nem? Akkor már gondolom leérettségizel, és nem leszel a diákja. Akkor már bármi lehet, ha közös az érdek.
2016. ápr. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!