Most végülis mi rossz van a tanár-diák szerelemben? Miért nem lehetek vele együtt, ha szeretem? Miért utasít el?
Miért nem lehet együtt egy férfi és egy nő, ha szeretik egymást? csak azért, mert a tanár tanítja? Az csak egy iskola, miért kell ebből ügyet csinálni, ki ellenőrzi, hogy az iskolán kívül mit csinálnak?
Nektek mi a véleményetek, történeteket is írhattok, kíváncsi vagyok.
18l
A diákok legtöbbször csak apapótlékot (érzelmi biztonságot) keresnek, amit otthon nem kaptak meg, és kivetítik egy tekintélyszemélyre, akire túlzottan felnéznek. Összekeverik a kedves, jó fej tanárt valamiféle baráttal, pedig a három lépés távolság ott van köztük. A tanár lehet mentor, akire felnézhetnek, de ennél többet nem adhat.
Nem egy életszakaszban vannak a diákkal, a tanár érett nőt keres, mert már ért, látott olyat a világból, amit a diák nem, ezért maximum kamasz, gyerekes, múló rajongásnak könyveli el az egészet, amit a helyén tud kezelni, és vigyáz arra, hogy ne sérüljön a diák lelkivilága.
(egy tanár)
Én sosem voltam szerelmes tanáromba, és ha lennék is, biztos, hogy nem jönnék össze vele, mert azt gondolom, hogy rengeteg bonyodalomhoz vezethet, amiket akár el is lehet kerülni. A diákot kicsúfolják az osztálytársai, mert "nyal" a tanárnak- ha nem fogalmaznak csúnyábban- a tanárnak pedig az állásába is kerülhet... Aki komplexus miatt idősebb partnerhez vonzódik, az iskolán kívül is tud ismerkedni :)
22/N
Régi szép idők... engem ez miatt rúgtak ki :)
A tanárommal egy csajra hajtottunk (osztálytársam volt), ott aztán zajlott az élet, főleg hogy amolyan alfahím voltam, akinek nem lehetett parancsolni.
Először mindig amikor bejött a tanár, egyből előreültetett (nehogymár a csaj mellett üljek), persze egy percig vitatkoztunk, hogy "innen jobban látom a táblát..." később már a "féltékeny g..i", és hasonló beszólások követték, aztán előttem ment be, és rám csapta az ajtót - amit úgy megrúgtam, hogy kiszakadt a zsanér.
Aztán kezdtem rossz jegyeket kapni (mert puskáztam, másoltam, másik csoportot írtam...), néhányszor elrontottam a szertárja zárját, elvágtam a biciklibowdenjét. Aztán fenyegetések, hogy ki leszek rúgva, meg a haverjaim agyonverik és nekem lesz alibim...
Végül a csajon már látszott, hogy fél velem boldog lenni (már nem is mosolygott, mert félt, hogy ki látja) - jó tanuló volt, és hát gondolom megfenyegették...
Végül osztályfőnököm kirúgott, mert 4.-es osztálykiránduláson Tokajban vettem 2 üveg bort (megjegyzem egyrészt otthonra, másrészt mindenki ivott), de indoknak jó volt.
Nagy üvöltés közepedte búcsúztam, hogy "A két üveg bort a temetéseteken fogom meginni, végigröhögöm az egészet, és a kifőzött fejeteket kirakom a polcomra!"
Év végén a 2 tanárt is kirúgták - a borok még megvannak :)
Na, ezért nem szabad a tanárral kavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!