Így most mi lesz?
Figyelt kérdés
Na szóval: Töri órán röpit írtunk és a barátnőm elég rossz belőle ezért azt mondtam neki lessen le rólam amit tud. Viszont ő az egészet majdnem ugyanúgy írta le ahogy én. Mikor kijavították mind a ketten ugyanannyi pontot kaptunk rá. Még nem osztályozta a tanár és még nem is nézte meg annyira a dogákat. A barátnőmmel most nagyon félünk, hogy ki fog e derülni. Szerintetek most mi lesz?? Ha kiderül egyest kapunk vagy nem veszi észre a tanár??2016. jan. 4. 16:55
1/7 anonim válasza:
Ha ugyanazok a hibáitok is, és egymás után javítja a két dolgozatot, akkor szinte biztos, hogy lebuktok. Az már a tanáron múlik, hogy ezt mivel 'jutalmazza'. Én ugyanezért kaptam már egyet témazáróra is (csak nem tudtam, hogy a padtársam mindent rólam másolt).
2/7 anonim válasza:
Ezt azért nehéz nem észre venni,rá fog jönni biztos,hogy együtt csináltátok.Általában az ilyet egyessel szokták jutalmazni,de ez tanártól is függ.
3/7 anonim válasza:
Ha már lepontozta, és nem tűnt föl neki, csak nem veszi észre később. Osztályozni meg úgy szoktak, hogy csak a pontszámot nézik, de azért drukkolok! Én is voltam már ilyen helyzetben, de megúsztam.
4/7 anonim válasza:
miért nem tanultok inkább együtt, a kérdésben a lényeget nem értem, ha mindent leleshetett rólad, akkor miért csodálkoztál, hogy ugyanolyan lett, ügyes vagy, hogy tanulsz, becsülendő, és hagyod, hogy a lsuták is érvényesüljenek, általában utálják az olyanokat, akik annyira jó tanulók, hogy még azt se engedik, hogy lessenek róluk, de bizonyos idő után ne hagyd magadat kihasználni azért szerintem, néha lehessen rólad is lesni majd, akkor később nem gondolnak majd butuskának, amikor felnőttként találkoztok a jövőben
5/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem veszi észre, nagyon félek!!😌
2016. jan. 4. 17:21
6/7 anonim válasza:
Megérdemlitek mindketten az egyest! Te azért mert engedted másolni. Neki meg mi az higy nehezen megy? Mi a megoldás? Leülni elővenni azt a roh.@dt könyvet és tanulni! Ilyen egyszerű
7/7 anonim válasza:
történelemből rossznak lenni...na ahhoz tehetség kell, de tényleg. egyébként szerintem semmi nem lesz belőle, volt már, hogy mindketten ugyanazt a baromságot írtuk le padtársammal (nem is egyszer, csak 2 külön tantárgyból), mindig azt mondták, hogy majd legközelebb -1 jegy. majd legközelebb megmondod neki, hogy próbálja átfogalmazni, amit tud, ha viszont ez sem megy, akkor az nagyon gáz a részéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!