Ugye a gimnáziumban jobb lesz a társaságom?
Egy vidéki suliba járok (általánosba) de ahoz képest elég kemény mégis annyi paraszt van.. Egy normális barátom sincs mert mindegyik csak a hülyeséggel van elfoglalva és semmilyen magasabb szintű társaságom nincs.. Mindig mondják nekem hogy túl komoly vagyok és hogy nem vagyok olyan mint a többiek.. És a felnőttekkel beszélgetek legszivesebben mert ők nem olyna idióták.. Engem mindig szekálnak ha látják h szomorú vok egy jegy miatt mert 5-ös tanuló vagyok és nekem ez fontos.. De senki nincs aki ezt felfogja és egy kicsit is hasonlít rám. Nehogy azt higgye bárki is h megutáltak mert nagyképű és egoista vagyok.. Nem vagyok túl könnyű eset de elég visszahúzódó vok főleg ilyen rossz közösségben. Ugye jobb lesz gimiben és normálisabb emberek vesznek majd körül? Valaki aki hasonlóan volt annak jobb gimiben? Annyi hülye van és már kezdek besokallni..
14/f
Szia! Most vagyok kilencedikes.
Én is vidéki iskolába jártam előtte, és pont úgy éreztem, mint Te.
Rengeteg a primitív, nagyképű ember sajnos.
Teljesen mások ma már az értékrendek, nem az a cél, hogy minél többre vigye valaki.
Régen az emberek elvétve, halkan káromkodtak csak, most meg szégyentelenül bárki, bárhol, bármit képes mondani.
De, hogy a lényegre térjek, sajnos azt kell mondjam, hogy a gimibe is ugyanilyen, inkább nem minősítem milyen emberek járnak.
Az ikertesóm egy, az enyémnél sokkal elittebb gimibe jár, ott talán màs a helyzet, több a művészlélek, szóval igyekezz minél jobb, és erősebb helyre bekerülni, de ne számíts arra, hogy ott majd mindenki hozzád hasonló lesz.
Te mindenesetre maradj aki vagy!
Sok sikert!!
Nem feltétlenül jobb egy elit középsikola. Ugyanúgy voltam általanosban ahogy te, majd egy elit gimibe kerültem, ahol MÉG ROSSZABB volt a társaság mint általánosban. Aztán átmentem egy kisvárosi gimibe (abba a városba ahol általánosba jártam) és leírhatatlanul jó a közösség! :) Nincs szekálás, kiközösítés. Most vagyok végzős, eddig utáltam a sulit de mostmár tudom hogy hiányozni fognak.
Fel a fejjel, kibírod már ezt a kis időt, aztán ha átkerülsz középbe és nem tetszik, még mindig valaszthatsz másikat, az a lényeg, hogy jól érezd magad!
Szerintem is túl komoly vagy. Legyél kicsit lazább.
Amúgy nem lesz jobb, a középiskola szerintem még rosszabb, mint az általános, mert mindenki próbál a "menő" kategóriába kerülni és ezért sok idiótaságra képes az ember. Idővel persze komolyodnak az emberek majd, de kezdetben nem lesz jobb.
Viszont a felsőoktatás már jobb lesz, ne aggódj, addig is kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!