Érzett már úgy valaki, hogy nagyon nehéz lesz neki ballagás után a tanárai nélkül élni?
Figyelt kérdés
10 tanárom van és 2 kivételével mindre felnézek, ők a példaképeim és nagyon szeretem őket.
Egyszerűen nehéz elképzelni nélkülük az életemet.
18/L
2015. dec. 9. 19:34
1/2 anonim válasza:
Huu, gondoltam már hasonlóra tavaly, de igazából nem tudom. Tarthatod velük a kapcsolatot ezután is, jó, nyilván nem ilyen sűrűn, mint most, de ha lesz időd, visszamehetsz, valamit pótol, több a semminél.
2/2 anonim válasza:
Én most májusban érettségiztem. Volt 2-3 tanár akiket nagyon szerettem, abból csak az egyikükkel tartom rendszeresen a kapcsolatot, mindig jól elbeszélgettünk/beszélgetünk. Vele nagyon jó barátság alakult ki, néha találkozunk, valamikor elmegyünk a barátainkkal bulizni, stb. Amúgy nehéz, még azok a tanárok is hiányoznak akik nem voltak a kedvenceim. Eleinte fura volt, hogy nincsenek, de aztán túl lehet lépni rajta. Ha nagyon akarod tudod velük tartani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!