14/L Ti sírtok/sírtatok ballagáskor, tanárbúcsúztatonál, vagy otthon a gondolattól, hogy búcsúznotok kell?
Mivel mindenkit utáltam el sem mentem egyetlen ballagásomra sem...
Habár nem értem miért kell sírni, senki nem hal meg, találkozni suli után ugyanúgy lehet bárkivel.
Azért ugye nem a kutyába fújtad az orrod? :)
Sulis ballagásokon nem, de a diplomázáskor sírtam.
A középiskola első 1 hetében már el is felejted mind a 8 évet. :D
Én a gimis ballagásomon sírtam nagyon.
Az most még előttem áll, jövőre lesz. Szerintem nem fogok. :D
Nekünk az osztályfőnökünk hol normális, hol egy banya. Tényleg mindig máshogy áll hozzánk, és egyáltalán nem mondhatom, hogy egy tündér. Na ő nem fog hiányozni, maximum a szövegei.
Osztálytársaim közül van egy pár, akik fognak valamennyire, de a nagy többség nem. Ekkora mértékű primitivitással nem találkoztam még az eddig 3 iskolám közül egyikben sem, remélem nem kerülök össze valamelyikkel gimnáziumban.
Van egy-két tanár, akiket nagyon megkedveltem, ők viszont fognak. Valószínűleg majd továbbra is tartom velük a kapcsolatot, nem lesz a világvége számomra, ha már nem tanítanak többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!