14/L Ti sírtok/sírtatok ballagáskor, tanárbúcsúztatonál, vagy otthon a gondolattól, hogy búcsúznotok kell?
Hát a tanárbúcsúztató, az nálunk egy vicc volt, a fél osztály lelépett, a másik fele meg lesz@rta, nem tudta a szöveget stb. Szóval azon inkább sírva röhögtem, bár égtem is, mert volt néhány olyan tanár, aki megérdemelt volna egy szép elõadást.
Ballagás pedig kb. 6 óra múlva kiderül :) de nem hiszem, hogy sírni fogok, mert az osztályom tele van szemetekkel és ribikkel.Tegnap este viszont kiengedtem magamból egy rohamot, mert pár ember azért hiányozni fog, na meg kicsit félek a jövõtõl is.
Utolsó, köszönöm a biztatást :)
Kérdezõ, végül megvolt a ballagás, nem sírtam, és bármikor újra átélném, mert bár totális volt a fejetlenség (exsulim, húú de furcsa így nevezni, semmit nem tud megszervezni), mégis nagyon poénra vettük, végig nevettünk és kivételesen nem volt bunkó senki.Szóval nekem szép emlék marad :)
Igaz,en csak jovore fogok ballagni de mar most tudom,hogy nagyon fogok sirni
Rettentoen fognak hianyozni a barataim,meg a tanarok is egy kicsit
Persze,azert lehet tartani mindenkivel a kapcsolatot de nem lesz ugyanaz.Van olyan baratnom akivel peldail egy osztalyba megyek majd tovabb (remelhetoleg) es a tobbiek sem lesznek annyira huu de messze de azert megis 8 ev utan... Tegnap mi ballagtattunk es egyik nagyon jo baratnom ballagott es csak bekonnyeztem,meg hat szomoru zene volt meg ezek :D De ez ember fuggo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!