Látássérült hallgatótársamnak jó lesz ez ajándéknak?
Figyelt kérdés
Szóval a látássérülése olyan, hogy szemüvegével kb 30 cmről el tudja olvasni a könyveket. Én valamilyen kézzel készített ajándékot szeretnék adni, (mert mindig ilyen ajándékokat adok). Én egy quilling (papírcsík technika) képre gondoltam. Viszonylag egyszerű, látványos virágminta, erős színekkel, kontrasztokkal, jól elkülöníthető részekkel. Szóval szerintetek örülne ennek?2015. nov. 26. 20:05
2/4 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én nem örülnék neki a helyében. Az egy dolog, hogy közelről meg tudja nézni, milyen, de utána mit csinál vele? Kirakja a falra? Na és? Messziről úgyse látja! Engem csak arra emlékeztetne egy ilyen ajándék, hogy nem látok olyan jól, mint mások.
Inkább olyan valamit kéne neki adni, amit használni is tud, nem csak nézegetni, főleg így, hogy nem jó a látása!
3/4 anonim válasza:
Én is inkább vmi olyasmit választanék ami más érzékszervekkel is élvezhető dolog. Pl. öntsél illatgyertyát, vagy csinálj különleges bonbont.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyesmi miatt aggódtam. Az illatgyertyás ötlet jól hangzik. (a konyhában sajnos nem vagyok otthon) Köszönöm, mindenkinek!
2015. nov. 27. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!