Iskolatársaim zaklatnak. Vagy valami olyasmi. én pedig ezeken felhúzom magam. Nemsokára megint suli! Mit mondják nekik? ( lent )
Sziasztok/Boldog Újévet!
Nemsokára megint suli..
Hatodikos lány vagyok, és egy olyan osztályba tartozom, aki techno zenén, meg poppon él! Nem vagyok olyan, aki azért elítélne/kevésbé bírna másokat, mert más a zenei ízlésünk, de nagyon felhúztak!
Tudniillik nagy rockos/metálos vagyok, főleg a régieket szeretem, AC/DC, Nirvana..
És amit mondtak..
Történetesen azt, hogy Justin Bieber a legjobb, Kurt Cobain pedig egy szar!
Ez engem szörnyen felhúzott.. feltudtam volna pofozni azt a gyereket! De csak engem zaklatnak ezekkel, mert tudják, hogy én nem szeretem! Tudják, hogy mennyire "tisztelem" Kurt-ot! És direkt ingerelnek!
És ez még csak egy volt a sok közül!
Azzal meg bajuk volt, hogy nem mentem osztálybuliba! Mondtam, hogy bocs, de nem szeretem az ilyesmi zenéket, és nem élveztem volna.. Én voltam letolva, a tanár részéről is!
És ami a legrosszabb!
Kaptam egy Nirvana-s hátizsákot, és szétakarták szedni! Rájuk kiabáltam, erre ledobták a lépcsőn!
Szóltam a tanárnőnek, de nem hitte el!
Széttört a kulacsom is..
Nem tudom, mit kéne tennem, hogy békén hagyjanak.. Nem tudom felfogni, miért rossz, ha 12 évesen rockot és metált hallgatok!
Valaki valami tanácsot?
Már miért lenne kamu, mondd már meg nekem?
Komolyan nem értem..
Én nem akarok, de ők.. Nekik ez nagyon fontos, úgy tűnik.
Én csak akkor szóltam a tanárnak, mikor már rongálták a cuccaim.
Szerintem is kamu a kérdés.
1. értelmes ember nem szívja a másik vérét ilyen témával
2. értelmes ember nem kapja fel a vizet, ha valami fogyaték ezzel szívja a vérét.
Komolyan ekkora f4sz0k vagytok? Már miért lenne kamu a kérdés?
Igenis vannak ekkora idióta gyerekek, főleg 12-13 évesen ilyenek sokan.
A lényeg az hogy kerekedj felül rajtuk. Én ilyen helyzetekben csak belegondolok hogy én az ilyeneknél jobb vagyok, és egyből máshogy fogom fel.
Szerintem ne vágj vissza nekik, azzal csak rontanál a helyzeten (meg amúgy sem érdemes lemenni az ő szintjükre, tudod)
Kitartás ;)
Egyébként ha gondolod, kibeszélhetjük őket priviben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!