Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért bunkózhatnak velem az...

Miért bunkózhatnak velem az iskolatársaim ennyire?

Figyelt kérdés

Vannak akik nem akarnak visszaigazolni pedig ismernek (egy évfolyamba járunk heti 3 németórán vagyunk egy csoportban). Jópáran elrejtették magukat előlem chatról hogy ne lássam amikor fent vannak. Vannak olyanok is akik láttamozzák az üzenetet, de az istenért nem válaszolnának többnyire.

És persze megmondani az okát túl gyávák.

Miért lehetnek ilyenek, miért csinálhatják ezt?

2014. jún. 8. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekled őket, nem ismernek, nem is akarnak megismerni. Ilyen nehéz ezt kitalálni?
2014. jún. 8. 09:05
 2/11 A kérdező kommentje:
De ezt miért ilyen bunkó módon kell elintézni? Nem lehetne megmondani mi a bajuk?
2014. jún. 8. 09:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Az egyiket mondjuk sikerült rávennem most, hogy mondja meg mi a baja velem, és megmondta. De a többinél nem nagyon tudom.
2014. jún. 8. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
És mit mondott?
2014. jún. 8. 09:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy azért utált meg mert kezdetben sajnálatból haverkodott velem, de aztán elege lett ebből, és más a stílusunk más dolgokat csinálunk.
2014. jún. 8. 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja, Facebook, mi? A világ közepe... Hát akkor nyilván én is bunkó vagyok, de eszem ágában sincs ismerősként visszajelölni valakit, akit néha pl. látok a postán...

Arra gondoltál már, hogy nem abból áll mások élete, hogy a te üzeneteidet olvasgatják? "túl gyávák" - nem, szerintem inkább nem érdekled őket, tojnak a fejedre, csak te nem vagy képes felfogni.

2014. jún. 8. 09:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert emberek. És az emberek általában gonoszak. Pláne facebookon. Szerintem úgy sz**d telibe őket, ahogy csak tudod. Meg lehetőleg a facebookot is, mert baromira tönkre tudja tenni az ember lelkivilágát.
2014. jún. 8. 09:29
 8/11 anonim ***** válasza:
:D miért milyen vagy? hogy sajnálatban haverkodott veled valaki?
2014. jún. 8. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
valami oka csak van... ha nekiesel az embereknek, mert nem igazol vissza, meg nem válaszol egyből, meg hülyeségekkel zaklatod chaten, ne is csodálkozz, hogy tiltanak...
2014. jún. 8. 12:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Milyen hülyeségekkel?
2014. jún. 8. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!