Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért undokoskodnak velem az...

Miért undokoskodnak velem az iskolatársaim facebookon?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem jó ismerkedésre a Facebook, de nem érdekel. Attól még nem kéne ilyennek lenniük. Másokkal mindenki tök rendes, irkálnak velük tök lazán chaten, lájkolgatnak dolgokat meg minden.

Én meg ha ráírok valami ismeretlen iskolatársamra az nem is válaszol, vagy ha válaszol csak idenyög pár tömör választ és ennyi. De totál elfordulnak tőlem.

Az ismerős iskolatársak is hasonlóan csinálják.

Meg mondjuk nyáron töltöttem fel fényképeket amiket én készítettem külföldön, aztán senki se lájkolta.

De a legjobban az zavar, hogy nem válaszolnak sokan, aki válaszol az is unottan és tömören.

Ennek mi az oka? Miért csak velem ilyenek?

2014. ápr. 5. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem undokoskodás, simán nem kell nekik a társaságod, ennyi. Ismerkedj olyannal, akit érdekelsz. Egyébként meg ha neked már ez is bántó, akkor az internetet nem neked találták ki...
2014. ápr. 5. 09:17
 2/3 A kérdező kommentje:

De én senkinek se kellek. Ebben az iskolában mindenki jóba van mindenkivel csak azt látom szünetekben, tőlem meg mindenki elfordul.

Olyan rossz érzés, hogy én vagyok pont az, akit mindenki kiutál az iskolából. És még van hátra 1 év és pár hónap addig amíg megszabadulhatok ettől.

2014. ápr. 5. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Először is ne egy virtuális világban akard élni az életed,és ne attól függjön az önbecsülésed meg az önbizalmad,hogy ki lájkol meg ki chatel veled!Szeresd meg saját magadat,menj ki az utcára emberek közé,és hidd el,ha nem adod fel,egy idő után mások is szeretni fognak.Persze csak akkor,ha a valóságban élsz,és megpróbálsz kommunikálni meg barátkozni,élőben.
2014. ápr. 5. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!