Miért nem köszönnek nekem azok az iskolatársaim, akiket látásból ismerek?
Figyelt kérdés
Másoknak mindenki köszönget össze-vissza látom, hallom nap mint nap, nekem meg se a látásbeli ismerősök, és se jópár osztálytársam nem köszön soha, csak ha én köszönök előre.2014. ápr. 3. 21:10
1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg észre se nagyon akarnak venni.
2014. ápr. 3. 21:10
3/7 anonim válasza:
Lehet nem ismernek fel. Van valami jellengzetességed, vagy szürke egérként éled az életed? Ha az utóbbi, akkor kár ezen csodálkozni, hisz olyan vagy mint a többiek. Vadidegennek meg nem szívesen köszöngetnek mások.
4/7 anonim válasza:
Már bocs, de a "látásból ismerm" annyit jelent, hogy max tudja ő is a neved, de ezen felül magasról és vastagon le vagy sza.... Mit köszöngessen? Ennyi erővel a fél iskolának lehetne köszöngetni egész nap, mert "látásból ismered."
5/7 anonim válasza:
Az rossz, hogy az osztálytársaid se köszönnek... a látásból ismerteknek nem is nagyon szoktam megkockáztatni a köszönést, max 1 bólintás vagy szemöldök-megrántás, arra általában ugyanúgy reagálnak.
És az osztálytársaim nekem se nagyon köszönnek. Legalábbis előre ritkán (inkább soha, kb. 3-4 ember van a 30-ból, aki előre köszön).
Szerintem még örülj, hogy visszaköszönnek... ha így haladunk, az utánunk következő 3-4-edik generáció nem is fogja ismerni a köszönés fogalmát...
6/7 anonim válasza:
Bunkó/neveletlen/rossz a szeme/nem ismer eléggé, stb. Ha ennyire zavar, köszönj rá jó hangosan a nevét kimondva, hogy észrevegye magát/szard le és ne köszönj Te sem/vagy mindig köszönj illemtudóan és ne foglalkozz vele, hogy köszön vagy sem.
7/7 anonim válasza:
Hát attól hogy valakinek tudod a nevét és mondjuk ő is a tiedet,nem feltétlenül kell egymásnak köszönni.Ez a látásból ismerem-kategória elég hülyeség.
Ha az osztálytársak sem köszönnek az mondjuk elég érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!