Érezhetik rajtam az iskolatársaim, ha hetente csak kétszer fürdök?
Vasárnap és szerdán szoktam megfürödni többnyire, főleg télen. Próbálok minél kevésbé büdös lenni, de egyszerűen utálok fürdeni, zuhanyozni, meg lehet fagyni közben, + van egy elég szokatlan fóbiám, ha meglátok a kádon, vagy a törölközőről magamon egy vizes, hosszú hajszálat, majdnem szívinfarktust kapok.
De nem is ez itt a lényeg, hanem ezt tudhatják rólam az iskolatársaim, nagyon érezhetik rajtam?
Lehet ennek valami köze ahhoz, hogy ki vagyok közösítve?
"Lehet ennek valami köze ahhoz, hogy ki vagyok közösítve?"
:D
Igen.
Nekünk is volt egy büdös o.társunk, de sose szóltunk neki mert az bunkóság. Viszont nagyon szar volt, hogy tiszta büdös volt az osztály, meg télen szellőztetni kellett miatta, akkor meg megfagytunk.
Ez igénytelenség!
Nincs mentség, ha utálsz fürdeni akkor is kell!
Ha hideg van és undorodsz a hajtól, akkor is. A heti 2 alkalom az nagyon nagyon kevés.
És igen, biztos hogy büdös vagy. Főleg hogy még gondolom, tesiórán is részt veszel, egyszerűen lehetetlen nem büdösnek lenned. Én minden nap fürdök, és nagyon ritkán hagyok ki 1-1 napot, de akkor már érzem magamon hogy nincs olyan friss illatom. El nem tudom képzelni milyen lenne heti 2 fürdéstől!
Próbálj meg igényesebb lenni!!
szerintem az csak mese, hogy mindenki a hét minden napján fürdik, az év 365 napján egy olyan nap sincs, hogy ne fürödne. Nekem is kimarad 1-2 alkalom, mikor pl. pénteken este nem fürdök, stb. Csak belénk sulykolták általános iskolába, hogy ez a normális és ha megkérdezik, akkor azt kell mondani, hogy minden nap fürdünk.
De a heti két alkalom tényleg kevés, főleg ha tesiórád is van, aznap mindenképpen fürödj meg. Próbálj meg mindig friss, tiszta ruhában lenni, nem egy hétig ugyan abban, használj dezodort, parfümöt és senki nem érzi meg, hogy csak minden második nap fürdesz csak
Minden nap fürdök, mégis ki vagyok közösítve. Akkor most mi van???
Azért persze szerintem is legalább minden 2. nap kéne fürdened, nem olyan nagy dolog.
Ha tényleg kiközösítenek, akkor elég sanszos, hogy emiatt. Nem fognak szólni, hogy hé, büdös vagy - anyukám is mesélte, hogy az ő gyerekkorában, uszkve 50 évvel ezelőtt is kvázi kiközösítettek egy csajt, illetve senki nem beszélt vele, mert olyan büdös volt a szája, hogy majdnem elhányták magukat, de közben meg úgy voltak nevelve, hogy ciki ezt megmondani neki.
Ez a fóbiád beteges, nem normális. Menj el pszichológushoz.
És igen, attól, hogy "igyekszel kevésbé büdös lenni", attól még az vagy. Magamon is érzem, hogyha vmelyik nap vmiért kihagyok egy fürdési napot, mennyivel brutálisabb a testszagom. Te valószínűleg már megszoktad a tiédet, azért nem tűnik fel. Az ember izzad, hozzáér dolgokhoz... arról meg ne is beszéljünk, hogy az alsó tájékon mik történnek, ha nincs megmosva rendesen kis- és nagydolog után. És ezt nem lehet elnyomni parfümmel meg deóval sem (max 1 egész üveg Chanel 5-tel per nap)
Nem biztos, hogy azt érzik, hogy ritkán fürdesz, de azt biztos, hogy bűzlesz, már ha nincs más ok, amiért kiközösíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!