Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Érezhetik rajtam az iskolatárs...

Érezhetik rajtam az iskolatársaim, ha hetente csak kétszer fürdök?

Figyelt kérdés

Vasárnap és szerdán szoktam megfürödni többnyire, főleg télen. Próbálok minél kevésbé büdös lenni, de egyszerűen utálok fürdeni, zuhanyozni, meg lehet fagyni közben, + van egy elég szokatlan fóbiám, ha meglátok a kádon, vagy a törölközőről magamon egy vizes, hosszú hajszálat, majdnem szívinfarktust kapok.

De nem is ez itt a lényeg, hanem ezt tudhatják rólam az iskolatársaim, nagyon érezhetik rajtam?

Lehet ennek valami köze ahhoz, hogy ki vagyok közösítve?

2014. jan. 26. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%
Én tényleg minden nap fürdök, és nem normális dolog ha valaki nem...
2014. febr. 12. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

Én nem bírnék ki egy napot se fürdés nélkül ._.

Már bocsi, de ez nagyon undorító...A mi osztályunkban is van egy gyerek, aki nagyon büdös, bár ő nem tudom, milyen gyakran fürdik, de állandóan olyan undorító tömény izzadtságszaga van, hogy kb kedvem lenne az üdítős flakonomat lenyomni a torkomon és szép csendben megfulladni, amikor az előtte lévő padban ülök órán. Szóval jobban tennéd, ha igényesebb lennél. Nem csak emiatt, hogy ne legyél büdös, hanem azért is, mert így sokkal nagyobb esélyed van elkapni valami kis fincsi gombát pl., főleg, ha lány vagy.

És igen, elég valószínű, hogy emiatt közösítenek ki :/

2014. okt. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!