Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Emiatt az iskolatársaim mit...

Emiatt az iskolatársaim mit gondolhatnak rólam?

Figyelt kérdés

Élőben nem vagyok valami határozott, nehezen tudok odamenni másokhoz és beszélgetést kezdeményezni. Emiatt néha facebookon próbáltam velük beszélgetni, fiúkkal és lányokkal is valahogy ott megy könnyebben a beszélgetés kezdeményezése.

Fiú vagyok, és főleg az érdekelne, a fiú iskolatársaim mit gondolhatnak rólam (mert az nyilván furcsább ha fiúra írok rá mintha lányra). Azt csináltam, hogy találomra néha valamelyik szimpatikusabb évfolyamtársra vagy más évfolyamba járóra ráírtam, próbáltam velük beszélgetést kialakítani, persze totál eredménytelenül. Mintha untattam is volna őket.

Szerintetek mit gondolhatnak emiatt rólam az iskolában, hogy facebookon irkáltam rájuk úgy, hogy élőben kb. nem is beszéltem velük még?

2013. nov. 2. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne haragudj a válaszomért, de ismerve a mai fiatalokat egy lúzernek tarthatnak DE ez nem így van!! Próbálj nyíltabb lenni mindenkivel, és az iskolában is beszélgess velük, de így elsőre ne vidd túlzásba!!
2013. nov. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!