Melegnek tarthatnak az osztály- és iskolatársaim, azért bánhatnak velem így?
El tudom képzelni, hogy annak tartanak, mert a velem való viselkedésükön sokat gondolkodok, de nem találok semmi más magyarázatot. Én nem ártottam nekik, nem bunkóskodtam velük, pusztán ismerkedni, haverkodni próbálok már 2 éve, de nem sikerült. Teljesen levegőnek néznek, főleg a fiúk, ők nem is köszönnek, csak ha egyedül látnak, de legtöbben kezet akkor se fognak velem. És ebben nem vagyok biztos, de egy-két iskolatársamat még az is irritálja, ha a közelében vagyok. De nagyon nem vesznek emberszámba, egyik se akar velem elbeszélgetni, hiába próbálkozok. Nem szoktak beszólni meg ilyenek, de egy kupac trágyadombot többre becsülnének mint engem kb.
Nagyon rosszul esik a viselkedésük már 2 éve, és semmi okot nem adtam rá, ők se akarják megmondani miért ilyenek, lehetséges, hogy melegnek tartanak?
igen, lehet simán.. amúgy mellékkérdés.. meleg vagy amúgy? csak kérdezem.. jó ha tisztában vagy a dolgokkal.
Nos az is lehet hogy egyszerűen nem kedvelnek téged, egyik-másik tulajdonságod miatt, amit lehet nem vettél észre magadon, viszont mások igen.. ne mtudom hogy ez nálad hogy van, nem ismerlek..
Iskolát váltani nem nagyon tudok, a városban ahova járok ennél csak rosszabb iskolák vannak, más nagyobb város meg nincs a környéken. Ezek között már teljesen reménytelennek tartom, hogy legyenek barátaim.
Egyébként nem vagyok meleg, meg biszexuális se.
Az évfolyamtársamat már 5. óta piszkálják azért, mert szerintük meleg. A legjobb barátja lány, legtöbbet velünk van. A fiúk folyamatosan b*sztatják, megverik, beszólogatnak neki, kiközösítik. Sose értettem, hogy mire jó ez. Mi van akkor, ha valaki meleg vagy leszbikus? Semmi. Attól ő is ugyanolyan értékes ember, mint a "normálisak". Miért van az, ha valaki más, akkor már nyomorék, selejtes stb.? Ezt sose fogom megérteni..
15/L
Előző, kegyetlenül tudnak kiközösíteni és ráfogni bármit valakire az iskolások- rágalmazzák ezzel azért írta.
Kérdező,
szüleiddel tudsz erről beszélni? Van olyan tanár, akihez bizalommal fordulhatnál? Nem lenne szerencsés, ha teljesen elmagányosodnál, és ők jobban ismerve a környezete és a lehetőségeket tudnak segíteni. Lehetnek barátok a párhuzamos osztályokból, avagy 1 osztállyal feljebb-lejjebb, vagy kezdj el valamivel iskolán kívül foglalkozni, ahol csoport van- mint fentebb írtam, szakkör. Nagyon jó a pszichodráma is - ha valahol el tudsz érni ilyet- segítő, dramatizálva oldják meg a résztvevők a konfliktusaikat és nagyon segíti a megértést. Mi érdekel? Értékes fiatalember vagy, mert minden ember az eredendően, végtelen nagy érték. A te gondolataidra is szükség van valahol, valamilyen társaságban - de keresni kell. Valószínű, nem az iskolán belül lesz - és még az is lehet, ha valahol közösségben megtapasztalod saját értékeidet az osztály is "leszáll " rólad és nem fogod ezt a rossz érzést érezni, hogy nem vesznek emberszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!