Hogyan kéne reagálnom?
Ne aggódj,nem vagy egyedül.
Velem is ezt tették,és ezért sokat változtam,de ugyanúgy viselkednek még mindig,
de én nem veszem számba őket,egyszerűen nem érdekel,hogy miket mondanak,oda sem figyelek,egy idő múlva elmennek és kész.
Ha nem bírod menj ki az osztályból,az udvarra vagy ahova akarsz,ahol nincsenek ott.Habár nem jó elmenekülni előlük.
Első vagyok.
Kérdező,te komolyan hagyod,hogy valaki a s*ggét az arcodba nyomja mikor eszel ?:O Egyébként az meg normális amelyik ezt csinálja ? Nekem ha ezt tenné valamelyik úgy félre lökném,hogy fejre esne.Volt egyszer amikor valamelyik odajött és leakart ülni az ölembe(fiú),úgy félrelöktem,hogy nekiment fejjel egy padnak,persze jól elküldtem az anyjába,mindenki őt kacagta.Mikor mondanak valamit nem érdekel,de amikor valamelyik odajön és rám akar ülni akkor már jól megmondom a szerencséjét.
Tudom,hogy elvagy keseredve nagyon,de azért vissza kéne mondj nekik,vagy ha nem mond meg az osztályfőnöködnek,hogy viselkednek veled.
Tényleg tökéletesen érted a helyzetem! A hierarchia aljára raktak be, anélkül, hogy bármit is tettem volna ez ellen (lehet pont ezért raktak oda). De most elhatároztam magam, hogy komolyan visszavágok! Még nem tudom hogyan, és miképp fogom mindezt megtenni, de fogok találni valamilyen módot, és egyenként "bosszút állok" mindenkin az osztályomban! Kezdve a táncos drágaságaimmal... De már nem az a célom, hogy a hierarchia tetejére kerüljek, hanem az, hogy kitörjek onnan, és önálló legyek, aki nem függ a hierarchia többi tagjától! Köszönöm a válaszokat (és ezt a "hierarchia" szónak az eszembe juttatását is, mert ez az a szó amit kerestem az esetem leírására...), és azt is köszönöm, hogy megértettetek! Szerintem erre volt most szükségem, meg persze arra is, hogy valaki megadja a kezdő löketet.
Az osztályfőnökömhöz biztosan nem fogok fordulni, még a szüleim sem tudják, hogy én mit élek át minden nap a suliban, mert nem akarom, hogy tudják. Ők igazából nem ilyen "áldozat" típusnak ismernek, és ez jól is van így.
De holnaptól kezdve nem fogom magam hagyni!! Ha kell erőszakot alkalmazok, és ki fogok akadni előttük, és kiadok magamból minden eddig elnyomott indulatot! Lehet, hogy most ezt az egész szövegemet süket dumának tartjátok, de ilyen elszánt még életemben nem voltam. :D
dezsavű
csak én tehetek arról hogy velem parasztkodnak XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!