Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melegnek tarthatnak az osztály...

Melegnek tarthatnak az osztály- és iskolatársaim, azért bánhatnak velem így?

Figyelt kérdés

El tudom képzelni, hogy annak tartanak, mert a velem való viselkedésükön sokat gondolkodok, de nem találok semmi más magyarázatot. Én nem ártottam nekik, nem bunkóskodtam velük, pusztán ismerkedni, haverkodni próbálok már 2 éve, de nem sikerült. Teljesen levegőnek néznek, főleg a fiúk, ők nem is köszönnek, csak ha egyedül látnak, de legtöbben kezet akkor se fognak velem. És ebben nem vagyok biztos, de egy-két iskolatársamat még az is irritálja, ha a közelében vagyok. De nagyon nem vesznek emberszámba, egyik se akar velem elbeszélgetni, hiába próbálkozok. Nem szoktak beszólni meg ilyenek, de egy kupac trágyadombot többre becsülnének mint engem kb.

Nagyon rosszul esik a viselkedésük már 2 éve, és semmi okot nem adtam rá, ők se akarják megmondani miért ilyenek, lehetséges, hogy melegnek tartanak?

2013. jún. 8. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De azt olyan nehéz elhinni hogy egy iskolában egy ember se áll a kérdezö pártjára ez nagyon érdekes hogy azért mindig szokot az embernek lenni legalább 1 aki megvédi ha alaptalanul támadják de öt senki nem védi. azt meg hogy a kérdésfeltevö nem titkol e el valamit lehet nem is melegnek nézik hanem a magatartásába volt valami amiért megutálták ? Ezt ugye senki nem tudhatja én nemvoltam ott hát hogy is nyilatkozzak ? Aba meg ha valoban semmi sincs se melegség se rossz magatartás és mégis utállnak valakit Istenem ilyen az élet elkel fogadni hisz ara senkit nem lehet kényszeriteni hogy kedvelje meg barátkozzon vele. Én pont most jártam igy szombathelyen vettem egy számitogépet részletre megbeszéltem velük hogy a régi vista operácios rendszeremet szeretném rátetetni és van ott egy ismerös de csak a boltbol aki jól ért a számitógépekhez, elöte a régi gépemnek ö mondta meg hogy rossz a winchestere. Szoval sokat köszönhettem neki mert ha nemküldöm vissza a szervibe mert még volt rajt garancia 30 ezrem eluszot volna az ablakon.Na én mindent megbeszéltem elöre velük mondták renben ha kész lesz a gépem telefonálnak és vihetem haza. 2 hétig vártam a telefonra mert és nemjött semmi féle telefon énmeg szépen bementem a boltba hogy mi van a gépemmel ? na és nem az telepitete a gépem akire biztam és nem a vista volt a gépemen amit én kértem hanem egy win 7 volt rajt amit nemigazán szeretek használni. Én elvittem a másik számitógép üzletbe töröltettem a win 7 et és felrakattam a vistát. Ezért aztán ahol vettem a gépet megharagudtak mert itt a gyakori kérdésekbe is kérdeztem mi a véleményük aról az üzletröl mert ugye az atól az üzletöl és atol az illetötöl aki eröszakos volt hogy akaratam ellenére telepitette a gépem mikor a szemébe megmondtam már nemegyszer hagyon békén nekem ne telepitsen a gépemen semmit aztán azmiatt most szépen a bolt nemszolgál ki. Én nemérzem magam hibásnak hisz az illetö tudta mi van minek eröszakodóskodot ? Na mindegy engem is megviselt a dolog nem is kevésbé hogy sok pénzt füzetek nekik ök meg nemfoglakoznak velem mikor tényleg egy windovs miatt meg az eröszakos illetö miatt volt az egész ? Na és mitudok most csinálni mikor a fönökkel is beszéltem és nemállnak velem szóba ? Hát semmit tulkellem magam tenni ezen az egészen és megvan a véleményem eröl az üzletröl hogy milyen jogon akarják megszabni nekem ne vistát hanem win 7 et használjak ? ennyit eröl az üzleröl elkelem fogadni az adot tényeket bármennyire is rosszul esik de az üzletet már bejelentettem a fogyasztovédelemnél.
2013. jún. 9. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:

előző, van ilyen, hogy megsemmisítőleg viselkednek valakivel - egy osztályról volt szó! nem iskoláról, és nem bántják, tehát nem kell megvédeni,

ez más -én értem és ismerem..

Szerintem egy kicsit zárkózott, csendes, intorveltált (=befeléforduló) lehetsz, ekkor alakulhat ez ki (én is ilyen voltam, és érzetem ezt a megsemmisítő lekezelő dolgot társaságban, főleg a középiskolában, később jobb lesz!)

Fontos tudni- amit el szoktak felejteni az utóbbi években az iskolákban és otthon is mondani - fontos tudni, hogy minden ember végtelenül értékes. Isten képmása. Azután mindenféle történik vele az élete folyamán, és alakulhat úgy, hogy ez elhomályosul , sőt rossz esetben felnőttként teljesen elveszti ezt az ajándékba kapott emberi méltóságot (bűnöző lesz, alkoholista vagy más)

Neveléskor ezt a belső értéket kell "növelni" (nevelés-> növelés) - de nagyobb korban már nemcsak a család, tanítók, hanem egymásra is hatnak az emberek. Így alakulhatott ki ez a kedvezőtlen helyzet, amit segíteni kell- amint fentebb írtam- más társaságok szülők, esetleg tanárok segítségével, hogy ne szomorkodjon a kérdező, hanem ez valamiféle megoldás felé haladjon. Kérdező, ajánlom a következő könyvet, segít az önismeretben, ami nagyon fontos emberi feladatunk! "Ismerd meg önmagad " mondták a görögök is (a delphoi templom felirata volt:

[link]

Gyökössy Endre: Magunkról magunknak -nagyon segítő (könyvtárban is megtalálod).

[link]

2013. jún. 9. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó ! de azért ha valaki visszahuzodó miért neveznék melegnek ? Se te se én nemtudjuk az igazi okot. Tisztelt kérdezö ! ha tudod nem igaz akkor ne is foglalkozz a többi osztálytársaiddal én is megértem rosszul esik de írtam mit müveltek velem amikor új számitógépet vettem és mindössze csak azért mert megmondtam neki rajtam ne uralkodjanak én had döntsem el milyen operácios rendszer fut a gépemen. Sajnos sokmindent le kell nyelnünk. Esetleg ha nem birod mert itt szomorkodsz elkéne menni másik iskolába ahol jól érzed magad. hány éves vagy ? álltalános vagy középiskolás ? Gondolom középiskolás ott ilyen utállatosak a fiatalok de ne hagy magad kikésziteni fel a fejel.
2013. jún. 9. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!