Engem az iskolatársaim nagyon szeretnek facebook chatról letiltani (beállítani hogy ne lássam online őket). Miért van ez?
Figyelt kérdés
Nem írogatok nekik folyamatosan, van akikre ráírok néha-néha és akkor írok nekik egy fél-1 órán át, de nem egész álló nap, meg nem is zaklatom hülyeségekkel őket.
Miért ez a legjobb megoldás tőlük? Ahelyett, hogy megmondanák mi a gond velem és még változtatni is tudnék rajta talán.
Aztán ha megkérdezem miért tiltott le chatról még fel is van háborodva, hogy ő aztán nem tiltott le mit képzelek.
2014. máj. 21. 21:03
1/5 anonim válasza:
én egy tanáromat tiltottam le,tudom nagyon kegyetlen dolog,de elegem volt a lenézéséből,ezért kicsaptam
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy üldözési mániád van? De.
3/5 anonim válasza:
Fél-1 órán át? Ha ennyi mondanivalód van, miért nem hívod fel, vagy miért nem találkoztok? Ki a fenének van kedve ennyit gépelni? Én be se kapcsolom a chat-et, nehogy akárki is megtaláljon.
4/5 anonim válasza:
Egesz pontosan nem tudom, hogy a te esetedben miert van. Engem a hugom szokott letiltani es azert mert elege van belolem.
5/5 anonim válasza:
Elég volt elolvasnom a kérdésedet és az alatta lévő rövidebb leírást, hogy megértsem azokat, akik letiltottak facebook chaten téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!